Kalıcı Makyaj ve Yüze Uygulandığı Bölgeler
Makyaj

Kalıcı Makyaj ve Yüze Uygulandığı Bölgeler

Kalıcı Makyaj Dudak ve dudak içi renklendirme ; küçük dudakların dolgun gözükmesi, belirginleştirilmesi dudaktaki yara izlerinin kapatılması sağlanır.

Kirpik ve sürme ; Göz şeklinin ortaya çıkması ve biçimlendirilmesi, kirpiklerin daha sık ve alımlı gözükmesi sağlanır.

Kaş; Yüze en uygun kaş şekli verilir, seyrek ve dökülen kaşların yerine şekil verilerek yepyeni bir kaş şekline sahip olmanız sağlanır.

Kalıcı Makyaj ve Yüze Uygulandığı Bölgeler

Kalıcı makyaj ile kaşlarınızın yoğunluğunu arttırabilir farklı bir ifadeye kavuşabilirsiniz. Daima hem güzel, hem de bakımlı görünmeyi herkesi ster. İşte fırsat. Teknolojinin bizlere sağladığı faydalardan biri olan kalıcı makyajı siz de deneyin..
Ciltte beğenilmeyen bölgelerde kaş, dudak ve kirpik dinlerine devamlı makyajlı görüntüsü vermek isteyen bayanlara uygulanır. Uygulama yapılacak bölgede iltihap olmamalıdır ve kişinin uygulama öncesi kanı sulandırıcı alkol, ilaç ve bunu gibi şeyleri almaması gerektirmemektedir. Kalıcı makyaj yapılacak bölgeye lokal anestezi yapıldıktan sonra uygulama yapılacak yeri dezenfekte edilmesi gerekmektedir.

Bundan sonra kişinin ten rengine gören boya karışımı yapılır daha sonra kalıcı makyaj için özel olarak üretilmiş olan kalıcı makyaj makinesi ve ucunda çalışan özel kalıcı makyaj iğnesi ile derinin 1 mm altına boya işlenerek enjeksiyon sağlanır. Kalıcı makyaj, profesyonel kalıcı makyaj uzmanlar tarafından bilinçli bir şekilde yapılırsa hiç bir zararı yoktur boyalar tamamen doğal bitki köklerinden pigmentten üretilmektedir. Kimyasal madde içermez. Bütün boyalarımızın laboratuvar raporları mevcuttur.

Kalıcı Makyajın Kullanım Süresi

Kalıcı makyajın ömrü genel olarak 2-5 yıl arasındadır. Ancak bu süre kişisinin cilt yapısına, yaşına, makyaj teknikleri ve yaşadığı çevresel faktörlere göre değişir.

Deri altındaki renkli pigmentler cilt yenilendikçe azalır. Solar ve sonunda tükenir. Bu nedenle kalıcı makyaja belli aralıklarla rötuş yapılması gerekir. Açık renkli ciltler esmer ciltlerden daha hızlı yenilenir. Bunu doğal bir sonucu olarak kalıcı makyajda ki kalıcılık süresi biraz daha kısalır. Esmer ciltler bu açıdan daha şanslıdır. Ayrıca yaş ilerledikçe cildin yenilenmesi yavaşladığından kalıcı makyajın ömrü uzar.

KALICI MAKYAJ HANGİ DURUMLARDA GEÇİCİ OLARAK YAPILAMAZ?

Kalıcı makyaj et beni ve keloidlerin üzerine, pigment alerjisi olanlara, 18 yaşın altındakilere,hamilelikte, dolgu işleminden sonra, şeker hastalarında, hemofili (kanın durmaması),aids ve anemi(kansızlık).

Kalıcı makyaj için üst düzey lazer teknolojisinden yararlanmaktadır. Bu sayede kalıcı makyaj uygulamaları artık acısız ve çok daha güvenlidir.
Kalıcı Makyaj Sonrası iyileşme Süreci

Kalıcı makyaj uygulamasından hemen sonra, yaranın doğal iyileşme süreci başlar. Akan lenf ve artan pigmentlerin oluşturduğu olası kabuklanma yaşanabilir. Uygulama alanı kurumuş ve sertleşmiş hissi olur. Renk neticesi başlangıçta kaş ve gözlerde %10, dudaklarda %40 istenen renkten daha koyu gözükür. İyileşme sürecinde pigment rengi kaybolur. Uygulamadan ancak 4-6 hafta sonra nihai renk belirir.

Cildin tamamen yenilenmesi için zamana ihtiyaç vardır. Bu yüzden ikinci uygulama minumum 30 günden önce yapılmamalıdır. Kötü iyileşme ve bazı ilaçlar iyileşme sürecini uzatabilir. Hafif parlak yüzey, iyileşmenin tamamlanmadığını gösterir. İkinci uygulama sırasında şekil ve renk mükemmelleştirilir. Öncelikle renge reaksiyonu beklenmelidir.

Şu Konularda İlginizi Çekebilir

Yüz Kontürleme Nasıl Yapılır?
Doublo Ameliyatsız Yüz Germe
Doğru Makyaj Teknikleri Nelerdir?


Hakkında BeautyPerry.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.