2018 Yaz Saç Modeli Trendleri ve En Hit 5 Saç Rengi

2018 Yaz Saç Modeli Trendleri ve En Hit 5 Saç Rengi

2018 Yaz saç trendleri konusuna girmeden önce işin diğer kısımlarına bakmamızda var. Saç hem erkeklerin hem de kadınların görüntüsünü belirleyen en önemli olgulardan bir tanesi. Kişinin kendi yüzüne yaşına yapısına uygun bir saç kesimi ve saç rengi ile olduğundan daha genç olduğundan daha güzel görünmesi kaçınılmazdır.

İlgili: En Hit 5 Saç Rengi

O yüzden kişinin o dönemin saç trendlerine bakarken de mutlaka öncelikle kendini tanıması ve sonrasında moda olan saçlardan en çok kendine uyanı seçmesi önemli. Yoksa çok güzel ve çok genç bir kadın bile çok çirkin çok yaşlı görünebilir.

İlgli: Yüz Şekline Göre Saç Modeli Tavsiyeleri

2018 Yaz Saç Modeli Trendleri

Bu temel bilgiden sonra gelelim yaz saç trendleri konusuna.

Afro Saçlar:  Kabarık ve kıvırcık afro olarak tabir edilen saçlar yaşı 50 ve üzerinde olanları gençliğine götürecek olan nostaljik bir yönü de yok değil. İster evde saçlarınızı sık sık örerek, ister perma yaptırarak bu saçı kullanabilirsiniz. Özellikle yüzü aşırı büyük olmayan ve yüz hatları çökkün olan insanlar için ideal olduğunu unutmamalı.

2018 Yaz Saç Modeli Trendleri ve En Hit 5 Saç Rengi

Yandan Saçlar: Belki de bu yaz sezonunda herkesin en kolayca uygulayabileceği kesim bu. Saçınız ister kısa, ister uzun olsun saçlarınızı bir yanda siyah tokalar ya da daha renkli tokalar olmadı gergin bir biçimde toplayarak, olmadı örerek ama diğer tarafı olabildiğine serbest bırakarak bu saç trendini kolayca uygulayabilirsiniz.

2018 Yaz Saç Modeli Trendleri ve En Hit 5 Saç Rengi

At Kuyruğu: Genç görünmek isteyenlerin ısrarla tercih etmesi gereken bir saç trendi. Eğer kısa bir saça sahip olsanız postişler ile tepeden at kuyruğu yaparak hem genç hem de modaya uygun bir görünüm elde edebilirsiniz. Kullanımı da yapımı da oldukça zahmetsiz ve pratik. Hatta saçınızı üstten toplayıp dağınık bir halde tepeden de bırakabilirsiniz.

2018 Yaz Saç Modeli Trendleri ve En Hit 5 Saç Rengi

İlle de Saç Aksesuarları: Yine seksenli yıllarda ve öncesinde çok moda olan saç aksesuarları bu sezon oldukça moda. Saç tarağı, taç, toka gibi aksesuarları hem kısa hem de uzun saçlarınız ile kullanabilirsiniz. Hatta saç/ınızı topuz yapıp bu aksesuarlar ile değişik bir hava yaratmanız mümkün.

İlgli: Nostalji Renkli Scrunchie’s Geri Döndü!

2018 Yaz Saç Modeli Trendleri ve En Hit 5 Saç Rengi

Örgüler: Son birkaç sezondur görmeye alıştığımız örgüler bu yaz da kendini göstermeye devam ediyor ve edecekmiş gibi görünüyor.

İlgili: Kolay Saç Örgü Modelleri ve Yapılışları 

Arkaya Doğru Taranan Saçlar: İster ıslak görünümde ister kuru ama saçlar bu yaz her ortamda geriye taranacak bizden söylemesi.

2018 Yaz Saç Modeli Trendleri ve En Hit 5 Saç Rengi

İşte bu yaz için saç trendleri böyle. Sizin tercihiniz hangisi?

Tagli Capelli Corti 2018 2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri

Hangi Renk Saçlara Sahip Olmalısınız?


Hakkında Fatma Rana Arıbaş

Ben Rana ARIBAŞ Danışman ve Mühendisim. Yazmak benim için tutku ve nefes almak gibi .

1 Yorum

  1. Saç rengimi değiştirmeyi seviyorum ama sürekli değişim saçlarıma zarar veriyor kuruyor saçlarım ve yıpranıyor bu yüzden çözüm ararken doğal keratin önerenler oldu baya araştırdıktan sonra patentli olan doğal keratin buldum aldım artık saçlarım için sadece patentli keratin kullanmaya başladım tüm saç bakımımı yapıyorum saçlarıma yıpranma kuruluk falan kalmıyor etkisi kalıcı olduğu için sürekli kullanım da gerekmiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir