2018 Yılı Saç Rengi Önerileri - Saçım güzelse; mutluyum!

2018 Yılı Saç Rengi Önerileri – Saçım güzelse; mutluyum!

Merhaba; ilk defa BeautyPerry.com okurları ile yani sizlerle bir araya geliyorum ve bundan sonra sizinle sık sık beraber olacağımızı düşünüyorum.

Saçım güzelse; mutluyum!

İlk olarak ne yazsam diye düşündüm ve sonunda karar verdim.

Biz kadınlar; en çok saçlarımızı önemsiyoruz!
Saçlarımızın şekliyle ve rengiyle iyi hissediyoruz. Hatta ve hatta, tüm ruh halimizin etkilendiğini hissedebiliyoruz.

Mesela, kendimi örnek göstermek istiyorum.

Ben, saçlarım güzel ve şekilli olduğu zaman kendimi iyi hissediyorum. Tamamen farklı hissediyorum.

Eminim sizler de, saçlarınıza verdiğiniz şekille ya da sadece kuaföre giderek bulunduğunuz ruh halinde değişim yaşandığını fark ediyorsunuzdur.

Biz kadınlar, aslında her açıdan çok yaratıcı varlıklarız. Bu nedenle saçlarımız, kıyafetlerimiz, hatta ifademiz; bizim bu hayattaki izimiz.

Mesela ben; kendimi bir tuval olarak görüyorum. Saçlarımın renginden, kıyafetlerimin kombinlerine kadar tamamen yaratıcı bir fırça ile kendimi şekillendiriyor ve renklendiriyorum.
Bu kısımda, ‘kıyafet’ konusuna ayrıca, ilerleyen makalelerimde değineceğimi belirtmek istiyorum.

2018 Yılını Saç Rengi Önerileri

Pekala; 2018 yılında saçlarımızı nasıl şekillendirirsek modaya uyarız? Hangi renklerle ilgilenmeliyiz? Ve bir kadın olarak kuaföre gitmeden de, saçlarımızı nasıl keyif verecek bir hale getirebiliriz?! Evet; esas ilgilenmemiz gereken maddeler bunlar!

Şimdi; sırayla hepsine ufak ufak değineceğim ve ilerleyen yazılarımda da sizlere gerçekten hayat kurtarıcı tüyolar vereceğim! (Günümüzde nasıl deniyor ‘spoiler alert!’ Eh biraz heyecanlanın kızlar!!! 😀 )

2018 yılı için renk ve model olarak çok geniş bir yelpazemiz var.

Öncelikle; hem renk, hem de model olarak oldukça eskilere dönüyoruz!
Yani resmen; tarih tekerrürden ibaret!
Ya 1960’lara gidiyoruz ve saçlarımızı omuzlarımız hizasında görüyoruz.
Ya da 1990’lara gidiyoruz ve saçlarımızı neredeyse erkeklerle rekabet edecek kadar kısaltıyoruz! Tek bildiğimiz; kesinlikle çok uzun saçlara bu sene sıcak bakmıyoruz!

2018 Yılı Saç Rengi Önerileri - Saçım güzelse; mutluyum!

Gelelim renklere!

Renk konusu aslında tamamen kişiye özel ele alınması gereken bir konu… Ten rengine, kişinin genel olarak tercih ettiği kıyafetlerin rengine göre değişebilecek bir şey…
Yine de; günümüzde ‘moda’ denince, akan sular durabiliyor!
Bu nedenle; sizleri hiç yormadan 2018 yılının ilk renk akımına biraz değineceğim.

Şunu bilmelisiniz ki; ‘sapsarı saçlar’ artık demode olmuş durumda… Elbette tüm kadınlar bilirler ki; bir kez sarı olan, bir daha ton değiştirmekte oldukça zorlanır! Yine de, madem ‘moda’ diyoruz, az önceki cümlemi aklımızda bulundurmakta fayda var.

Bu senenin ilk moda renkleri açık kumral ile başlıyor. Ve özellikle küllü, hatta her kadını yaşlı gösterse bile !!!!!! (bakın bu çok hassas bir nokta!!!) gri tonlar oldukça popüler bir şekilde tercih ediliyor.

İlgili: Gri Saç Rengini Seçmeniz İçin 6 Neden

2018’de Saç Renk Modası; Pembe ve Mor!

Tabi ki özellikle genç kızlar ve kendini her daim genç hisseden kadınlar için çok farklı sayılsa da; mor ve pembe tonları ciddi anlamda revaçta! Evet belki saçınızın tümünü mor ya da pembe rengine boyamak istemeyebilirsiniz ama; uçlarına ya da aralarına tıpkı balyaj ya da röfle ile farklı bir görünüm verir gibi bu renkleri deneyebilirsiniz…

2018 Yılı Saç Rengi Önerileri - Saçım güzelse; mutluyum!

2018 Yılı Saç Rengi Önerileri - Saçım güzelse; mutluyum!

2018 Yılı Saç Rengi Önerileri - Saçım güzelse; mutluyum!

Son birkaç aydır, ruh halimin gel-gitlerine göre (her kadın beni bu konuda çok iyi anlayacaktır) saçlarımın rengiyle oldukça fazla oynamış bir yazar olarak; bir sonraki yazımda, size kuaföre gitmeden kullanabileceğiniz kalıcı ve geçici renklerden bahsedeceğim.

Sadece saç renkleri ile kalacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz! 2018 yılının en canlı mevsimi; yani ilk bahar kapımızda! Dolayısıyla; 2018 yılının ilk bahar modasına dair yazılarımı ve hatta dahasını benden bekleyin!

2018 Yılı Saç Rengi Önerileri - Saçım güzelse; mutluyum!

Sürprizler ve çok keyif alacağınız özel notlarla sizlerle birlikte olmak için sabırsızlanıyorum.
Satır aralarıma hoş geldiniz!

Şimdi, aynanın karşısına geçin, saçlarınızı şöyle bir soldan sağa savurun ve bir kendinize gülümseyin! Bir sonraki yazıda görüşmek üzere…

Okumaya devam et;

Evde Saç Boyama Nasıl Yapılır?

 Ünlülerin En Çok Kullandığı Saç Modelleri


Hakkında Zeynep Duru

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir