2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri

2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri

Yeni bir yıla girerken yeni bir imaj sahibi olmak istiyorsanız işe saçlarınızı değiştirerek başlayabilirsiniz. Saçlar hem kadınların hem de erkeklerin en önemli aksesuarlarından biridir. Saç kesimleri de kişinin tarzını oldukça etkileyen önemli bir ayrıntıdır. 2018 yılında aynada farklı bir kişi görmek ve biraz daha tazelenmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte 2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri birkaç örnek;

En Trend Saç Kesimleri 2018

Kahkül ve perçemler her geçen yıl biraz daha moda olmaya devam ediyor. Fakat kahkül kesimlerinin 2018 yılında altın çağlarını yaşayacaklarını söylemek yanlış olmaz sanırım. Çünkü eskiye dönüş artık oldukça popüler. 60’lı 70’li yılların kalın kahkülleri bu yıl çok revaçta olacak. Eğer sizin de gür ve yoğun saçlarınız var ise bu tarz kahkülleri deneyebilir tarzınıza nostaljik bir hava katabilirsiniz.

2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri

Bir diğer popüler saç kesimini ise düz katsız omuz hizasında kesilmiş saçlar da göreceğiz. Minimalizm akımının revaçta olduğu son yıllarda bu tarz saç kesimleri de bu akımdan etkilenmişe benziyor. Tamamen sade bakımı kolay temiz ve pak görünen bu saçlar özellikle ombre boyama işlemi ile birleşince doğal etkileyici bir görüntü oluşturuyor. Eğer saçlarınız nispeten az ise bu tarz düz omuz hizasında kesilmiş saçları deneyebilirsiniz. Kahküllü, perçemli modellere yaklaşmamalısınız çünkü saçınızın yarısını kahküle ayırmak zorunda kalacağınızdan saçlarınız olduğundan daha az gözükecektir.

2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri

Kısa, modern, ferah saçlar da bu yılın moda saç kesimlerinden. Ünlü isimler saçlarını hızla kestirmeye devam ediyor. Bunun en güzel örneklerini Natalie Portman, Tuba Büyüküstün gibi güzel kadınlarda görüyoruz. Eğer sizin de küçük bir yüzünüz, baskın yüz hatlarınız var ise ve güzel yüzünüzü saçlarla örtmek, gölgelemek istemiyorsanız bu tarz maskülen modellere yönelebilirsiniz. Bu sizi çok daha genç, taze ve dinamik gösterecektir. Üstelik şekil vermesi, kurutması da çok kolay, Bingo!

2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri


İlginizi Çekebilir:


2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri

Yılbaşı Hediye Önerileri 2018 Yılbaşı Hediye Fikirleri


2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri

İşte Sizlere 2018 Yılının Trend Saç Modelleri


2018 Yılının En Trend Saç Kesimleri

2017-2018 Sonbahar-Kış Makyaj Trendler


Hakkında Sıla Özdemir

Hayalperest, tüm hayvanları ve papatyaları çok seven bir balık. Eşine, ailesine aşık bir kız. Sevgiyle yapılan yemeklerin daha lezzetli olduğuna inanan mezun bir gastronom :)

1 Yorum

  1. Saçlarım uzun zamandır kısa uzatamıyordum uzatmak için çok uğraştım ama en son cilt uzmanı bir arkadaşım doğal keratin tavsiye etti aldım patenti olandan saçlarım artık uzamaya başladı ve istediğim saça kavuşuyorum patenli keratin hem uzattı hem de saç uçlarımda kırık yıpranma falan da kalmadı saçlarım uzun ve sağlıklı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir