2017 Yılının En İyi Fondötenleri

2017 Yılının En İyi Fondötenleri

2017 yılının bitmesine çok az kaldı! Fondöten, makyajdaki en önemli ürünlerden biridir. Çünkü ne kadar güzel bir göz makyajı veya dudak makyajı yapsanız bile, ten makyajı olmadığında ya da çok kötü gözüktüğünde makyaj kendini hiçbir şekilde göstermez. Peki 2018 yılına girmeden önce, 2017 yılının en iyi fondötenleri nelerdi? İşte uygun ve yüksek fiyatlı 2017 Yılının En İyi Fondötenleri


Sizin için öneriliyor;

2017 Yılının En İyi Fondötenleri

2017 Yılının En İyi Fondötenleri


Mac Studio Waterweight Fondöten


2017 Yılının En İyi Fondötenleri

Fi dizisinde Duru‘yu canlandıran Serenay Sarıkaya‘nın dizideki makyajlarında kullandığı fondötenin Studio Waterweight Fondöten olması, bu fondötenin 2017 yılında oldukça büyük bir satış patlaması yapmasına sebep oldu.

Mac markasının en iyi fondötenlerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bütün cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir. İster cildiniz kuru olsun, ister yağlı, ister karma. Rahatlıkla kullanabilirsiniz. Oldukça akışkan su gibi bir yapısı olmasına rağmen, kapatıcılığı gerçekten çok iyi! Üstelik SPF 30 içerdiği için günlük kullanımda güneş koruyucu özelliği de var. Cildinizde kesinlikle ağırlık yapmayacak, ince bir fondöten arayanlar için Mac Waterweight Fondöten birebir diyebiliriz!


Estée Lauder Double Wear Fondöten


2017 Yılının En İyi Fondötenleri

İşte geldik, bütün yıl boyunca bütün makyaj youtuberların ve makyaj bloggerlarının en övdüğü, en sevdiği fondötene! Gerçekten bu yılın en parlayan yıldızı Estee Lauder Double Wear Fondöten oldu! Öyle ki, “yüksek fiyatlı fondötenler” arasında göz bebeği oldu, bütün ünlülerin en sevdiği fondöten oldu..

Bir fondöten düşünün; bütün kusurları kapatsın, cildinizi kusursuz göstersin, maske gibi durmasın, ağırlık yapmasın. Hayır hayal değil, Estee Lauder Double Wear! 🙂 Gerçekten de ismine yakışan bir fondöten; çünkü gerçekten inci teniniz gibi hissedeceksiniz.

Kesinlikle; akmıyor, bulaşmıyor, çamurlaşmıyor. Cildinizdeki sivilceleri, siyah noktaları, gözenekleri, pürüzleri ve kızarıklıkları tek bir hamlede kapatıyor. Pürüzsüz görünüm ve maksimum kapatıcılık isteyenlerin, bayılacağı bir fondöten olacak!


Dior DiorSkin Nude Air Fondöten


2017 Yılının En İyi Fondötenleri

 

SPF 25 koruma faktörü olan fondöten, günlük kullanım için oldukça ideal bir özelliğe sahip. Toplamda 8 ayrı renk tonu var. Şimdiye kadar kullandığınız bütün akışkan fondötenleri unutun, Dior Nude Air Serum Fondöten bu konuda en akışkan fondöten olmaz özelliğine sahip!

Orta kapatıcılığı var. İsmindeki “Air” kesinlikle doğru bir tanımlama olmuş çünkü gerçekten de “hava” kadar ince 🙂 Baz kullanmadan bile fondöten saatlerce yüzünüzde kalıyor. Ayrıca ünlü model Miranda Kerr‘in en sevdiği fondöten olduğunu duyduk 🙂

İlginizi Çekebilir; Modellerin Güzellik Sırları ve Favori Ürünleri

Uygun Fiyatlı En İyi Fondötenler


Rimmel London Lasting Finish 25 Hour Fondöten


2017 Yılının En İyi Fondötenleri

Uygun fiyatlı en iyi fondötenler arasında yerini ilk sıralarda almayı başardı. Vaadlerinin arasında isminden de anlaşıldığı gibi; 25 saat kalıcı olduğunu iddia ediyor. (Tabikide cilt sağlığınız için bir fondöteni 25 saat yüzünüzde tutmayın, lütfen!) Ayrıca fondötenin içerisinde cildinizi onaracak özel bir serum bulunuyor. SPF 20 faktörü sayesinde, cildinizi güneşin zararlı etkenlerinden de koruyor.

Kalıcılığı oldukça yüksek olmasına rağmen cildinizde “cakey face” görüntüsünü vermiyor. Ayrıca bu ürünün Kim Kardashian‘ın en sevdiği drugstore fondöten olduğunu duyduk.


Max Factor Facefinity All Day Flawless 3in1 Fondöten


2017 Yılının En İyi Fondötenleriİsminden de anlaşıldığı gibi bütün gün kusursuz duran ve 3’ü 1 arada olan bu fondöten, kesinlikle isminin hakkını veriyor diyebiliriz!  Kapatıcılığı orta olan bu fondötenin, kalıcılığı da çok iyi. Makyajınızı silmediğiniz sürece, fondöten cildinizde kıpırdamıyor. 3’ü 1 arada oluş sebebi, fondötenin hem baz hem de kapatıcı görüyor olması. Yani tekrardan bir baz ve kapatıcı sürme derdiniz kalmıyor! Ayrıca bu fondöten, kıyafetlerinize veya elinize bulaşmıyor. Uygun fiyatlı kapatıcı kategorisinde en iyiler arasında yerini almayı başardı bile.

İlginizi Çekebilir; Kapatıcıyı Farklı Şekillerde Kullanmanın Yolları


2017 Yılının En İyi Fondötenleri yazımızı beğendiniz mi? Sizin en sevdiğiniz fondöteniniz nedir? Aşağıda bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir;


2017 Yılının En İyi Fondötenleri
Max Factor Lasting Performance Fondöten İncelemesi


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

1 Yorum

  1. fondöten kullanmıyorum bb kremlerden yanayım heleki 20 li yaşlarda 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir