2018 Burç Yorumları - Bu Sene Terazi Ve Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?
2018 Burç Yorumları

2018 Burç Yorumları – Bu Sene Terazi Ve Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?

2018 Burçlar

İşte yine yeni iki burçla karşınızdayım. Bu sene terazi ve akrep burçları için ne gibi süprizler var merak ediyorsanız, o zaman  bu burçlar hakkında aşağıdaki bilgilere göz atmanızda fayda var.

Terazi Burcu

2018 Burç Yorumları - Bu Sene Terazi Ve Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?
Terazi Burcu

Terazi Burcu Aşk Hayatı

Terazi burçları; bu yıl sizin için evliliğin kapınızı çaldığı sene olacak gözüküyor. Aşk hayatınızda yaşayabileceğiniz canlanmayla birlikte, yeni birisiyle tanışabilirsiniz. Bu yeni tanışmayı daha da ileri boyuta taşıyarak evlilik kararı da alabilirsiniz. Eğer bu yıl yaşanabilecek sorunlarla ilgili iyi kararlar vererek onlardan kurtulursanız, evliliğiniz daha da mutluluk dolu bir hal alacak. Mutlu olmayı kim istemez ki!

2018 Burç Yorumları - Bu Sene Terazi Ve Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?
Burçlara Göre Aşk Hayatı

Terazi Burcu İş Hayatı

İş hayatında ise, kötü durumlar değişecek. Yeni iş teklifleriyle bu yıl yüzünüz gülecek. Hem yeni haberler hem de yeni iş tekliflerini iyi değerlendirmeniz yararınıza olur. Çünkü giderler ve ekonomik anlamdaki sıkıntılar sizi bu yeniliklere yöneltecek. 2018 yılı başlarında az para kazancı yaşanıyor olsa da, yılın ortalarında çok daha iyi kazanç sağlama imkanı oluşacak. Yani bu burçlar için yılın ortalarındaki dönemler sıkıntıların artık geride kalacağının bir göstergesi oluyor.

Terazi Burcu Sağlık

Sağlık konusunda teraziler, ufak sorunlardan bir türlü kurtulamıyor. Fakat verilen isabetli kararlar sayesinde bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. Kalp ve tansiyonla ilgili yaşanabilecek sıkıntılarda dikkatli olmanız gerekebilir. Aynı zamanda fazla kilosu olan terazi burçları, bu konuda da sıkıntı yaşayabilir. Bu yüzden beslenme programını gözden geçirerek fazla kilolardan kurtulmak için çözüm üretmeniz yararınıza olacaktır. Sonuç itibariyle fit bir vücuda sahip olmak hem sağlık açısından hem de rahat hareket kabiliyeti için kesinlikle gereklidir.

 

Akrep Burcu

2018 Burç Yorumları - Bu Sene Terazi Ve Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?
Akrep Burcu

Akrep Burcu Aşk Hayatı

Akrep burçları yılın ilk ayları kıskançlık krizleri yaşayabilirler. Bu durum bazı sıkıntılar yaşanmasına neden olsa da genel bakış açısıyla değerlendirildiğinde, aşk hayatı iyi ve mutlu geçecek. Yeni aşk başlangıçları ve heyecanlar bekar olan akreplere umut verecek. Evli olanlar ise, evlilik hayatında buram buram romantizm kokan ve mutlu bir yıl geçirecekler.

2018 Burç Yorumları - Bu Sene Terazi Ve Akrep Burçlarını Neler Bekliyor?
Aşk Hayatı

Akrep Burcu İş Hayatı

İş hayatı akrepler için olumlu gelişmelerin olduğu bir yıl olacak. Bu olumlu durum sayesinde rahatlayacakları ve şans oyunlarında da yüzlerini güldüren kazançlar olabilir. Akrepler için bu yıl, iş hayatında büyük başarılar ve güzel para kazancı anlamını taşıyor.

Akrep Burcu Sağlık

Sağlıkla ilgili akrepler genellikle vurdum duymaz davranırlar. Fakat bu yıl akrep burçları sağlık konusunda oldukça dikkatli olmalılar. Kemik, eklem ve dişlerle ilgili yaşanabilecek sıkıntılar dikkate alınmalıdır. Çünkü bunlar önemli denilecek durumlar olabilir.

Eğer ki burçlar hakkında bir önceki yazıyı merak ediyorsanız, bu sene aslan ve başak burçlarını neler bekliyor yazısına göz atabilirsiniz. Daha önce de dediğim gibi olumsuzların olumluya döndüğü bir yıl olması dileğiyle!

 

 

 


Hakkında Kalemin Dünyası

Kalemin Dünyası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir