2018 Burç Yorumları - Bu Sene Aslan Ve Başak Burçlarını Neler Bekliyor?
2018 Burç Yorumları

2018 Burç Yorumları – Bu Sene Aslan Ve Başak Burçlarını Neler Bekliyor?

2018 Burçlar

İşte burç yorumları yazı serisinin bir başka iki burcuyla beraberiz bugün. Bazen burç özellikleri kişilerle örtüşüyor diye söylenir ve bazı kişiler de bunun doğru olduğunu düşünebilir. Elbette bu konuda fazla yorum yapabilecek uzmanlığa sahip bir astrolog değilim. Ancak kimi zaman acaba gerçekten doğru mu diye düşünmüyor da değilim. Eğer sizin de bu konuyla ilgili “evet, ben karşılaştım ya da tam da söylediğiniz gibi bu durum doğru” diyenleriniz varsa, yorumlarıyla bizlerle paylaşabilirler. Merak eden herkes için bu yorumların faydalı olacağını düşünüyorum. Eveeetttt, asıl konumuza tekrar dönecek olursak, bugünkü yazıda da aslan ve başak burçlarını neler bekliyor derlediğim bilgilerle paylaşacağım. Umarım herkesin hoşuna gider.

 

Aslan Burcu

2018 Burç Yorumları - Bu Sene Aslan Ve Başak Burçlarını Neler Bekliyor?
Aslan Burcu

Aslan Burcu Aşk Hayatı

Evet aslan burçları, 2018 yılı sizin için güzel ilişkilerin başlayabileceği bir yıl olacak. Özellikl evli olan aslanlar yılın sonlarına doğru problemlerinden kurtularak, mutlu bir yaşam sürdürecekler. Fakat 2018 yılı ortalarında içinizde oluşacak gizli ilişki hissine yenik düşmemelisiniz. Evli olmayanlar ise aşkı bularak, evlilik kararı alabilirler.

2018 Burç Yorumları - Bu Sene Aslan Ve Başak Burçlarını Neler Bekliyor?
Aşk Hayatı

Aslan Burcu İş Hayatı

Aslanlar için iş hayatı, son derece verimli bir döneme adım atacakları alan olacak. Oldukça fazla yeni fırsatla karşılaşmakla birlikte, terfi ve yıl sonunda sa sizi şaşırtacak fırsatlar karşınıza çıkacak.

Aslan Burcu Sağlık

Sağlık hayatı aslanlar için bu yıl, oldukça iyi geçecek. Yine de iş hayatında yoğun tempo içinde ve stresli bir süreçle, boyun ve bel ağrılarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu yüzden de beslenme ve sporla ilgili bazı düzenlemeler yapmanız sizin için oldukça faydalı olacak.

 

Başak Burcu

2018 Burç Yorumları - Bu Sene Aslan Ve Başak Burçlarını Neler Bekliyor?
Başak Burcu

Başak Burcu Aşk Hayatı

Başak burçları için aşk hayatı 2018 yılı içinde arkadaş ortamında yükselip, popülerliğini arttıracağı bir sene. Eylül ayı itibariyle aşkla dolu dolu geçecek bir başlangıç yapacak olan başaklar, aynı zamanda iletişim sıkıntıları da yaşayabilirler. 2018 yılında kıskançlık duygusunu yoğun yaşayacak olan başaklar, genel olarak aşk hayatında bolluk ve bereket dolu bir yıl geçirecekler.

2018 Burç Yorumları - Bu Sene Aslan Ve Başak Burçlarını Neler Bekliyor?
Burçlara Göre Aşk Hayatı

Başak Burcu İş Hayatı

İş hayatında da bu yıl, maddiyattan daha fazla kişisel gelişime ağırlık verilecek. İş hayatında genel anlamda eğitim ve toplantılarla geçecek, fakat ufak tefek bazı sorunlar da yaşayabilirsiniz. Eğer ki elinizdeki kartları doğru oynarsanız, başarının tavan yapması kaçınılmaz olacak.

Başak Burcu Sağlık

Başaklar için sağlık bu sene, daha önce yaşanan sağlık sorunlarından kurtulacağı bir yıl olarak geçecek. Genel bir bakışla sağlıklı bir yıl sizi bekliyor. Ancak hareketsiz kalmamak adına egzersiz yapmak ve bununla birlikte beslenme programı oluşturmak ya da bunlarla ilgili hali hazırdaki alışkanlıklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekir.

Eğer ki diğer burçların yorumlarında neler var merak ediyorsanız; bu sene koç ve boğa burçlarını neler bekliyor ve ikizler ve yengeç burçlarını neler bekliyor yazılarına da göz atabilirsiniz.

Olumsuzların olumluya dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle!

 


Hakkında Kalemin Dünyası

Kalemin Dünyası

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir