Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? İşte Müthiş Öneriler

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? İşte Müthiş Öneriler

Biz kadınlar farklılık göstermek ve farklı izlenimler bırakmak isteriz bazen. Bunu da bir şekilde belli etmek isteriz. Dumanlı göz makyajı tam da bu noktada bize merhaba diyor. Peki nasıl dumanlı göz makyajı yapabilirim mi diyorsunuz? O halde aşağıda dumanlı göz makyajı konusunu işledim pür dikkat ile okuyunuz lütfen.

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? İşte Müthiş Öneriler
Dumanlı Bakışlar İçin

Dumanlı Bakışlar İçin:

Gözlerimizin daha doğrusu tüm yüzümüzün yıkanmış ve temizlenmiş olmasına özen gösterelim. Göz çevremizi nemlendirmek ile işe başlayalım. Bu her zaman iyi bir sonuç elde etmemizi sağlayacaktır. İstediğimiz performansı göstereceğiz. Temeli sağlam atmakta her zaman fayda vardır unutmayalım lütfen… Daha bakımlı ve göz alıcı görünürüz. Hem de daha geç yaşlanırız. Biz bize sahip çıkmaz isek belli bir müddet sonra yıpranmaya başlarız.

Kullandığımız hiç bir ürün ve geçirdiğimiz hiç bir estetik operasyon eski güzelliğimizi veremez. O yüzden hijyen kurallarına uymak zorundayız. Bedenimizi havalandırmak ve nefes aldırmak zorundayız. Kalıcı olmasını istiyorsak mutlaka makyaj bazı kullanmalıyız. Öncelikle şunu bilmeliyiz hanımlar: cilt tonumuza yakın renkler kullanacağız bu hem cıvık olmasını ortadan kaldırır hem de daha iyi gösterir. En alt kısma göz kapağı ile kaşlarımızın bitimine doğru nude renginde olan farımızı kullanacağız. Daha sonra orta tonlarında farı göz kapağımıza ve gözaltımıza süreceğiz böylece temelimizi sağlamlaştırmak için adım atmış olacağız… Açık tonlu bir far ile kirpik üstünden kuyruk şeklinde geçeceğiz çok koyu tonlara boğmak ve ürkütücü bir görüntü sergilemek kesinlikle doğru değil.

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? İşte Müthiş Öneriler
Dumanlı göz makyajı

Eyeliner veya göz kalemi ile kirpik çizgilerimizin üzerinden geçeceğiz bu belirginlik kazandıracak bakışlarımıza. Eyeliner fırçası ile hafifçe dağıtıp dumanlı görüntü sağlamasını sağlayacağız maskaramızı güzelce süreceğiz.

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? İşte Müthiş Öneriler
Dumanlı Bakışlar

Artık dumanlı bakışlara sahibiz. Dumanlı bakışlar, dumanlı görüşler…

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? İşte Müthiş Öneriler
Dumanlı göz makyajı

Farklılık belirlemek biz kadınların doğasında var. Bazen çekimser olur ve belli etmeyiz bazen farkında oluruz. Hayat inişli çıkışlı bir yolda ilerler iken biz kadınlar güzellik arayışımızı her yerde didik didik aramaktayız.

Dumanlı Göz Makyajı Nasıl Yapılır? İşte Müthiş Öneriler Güzellik bizim için önemli bazen bunu sadelik ile yakalar iken bazen makyaj ile dumanlı bakışlar ile yakalarız. Güzellik hep bizimle olsun bizden ayrılmasın. Kendimizi hiç ihmal etmeyelim ve çirkinlik statüsüne prim vermeyelim.

İlgili: Güzel Görünmenin Püf Noktaları


Hakkında Fatma Nazenin

Yazmak hobim. 10 Ekim'de 22 yaşıma gireceğim .Lisans mezunuyum. Okul hayatım cok aktif geçti özellikle insanlara yardım etme yol gösterme konusunda birçok etkinlik yönettim . Bir kaç kitap çalışmam var. Çeşitli gazete ve dergilerde makale,deneme,şiir gibi yazılar yazdım ve devam ediyorum. Insanlara birşeyler sunmaktan onlara yol göstermekten hoşlanıyorum. Cesaret,ilgi ve sevgi var bunun içinde. Modaya ve kadın hayatına rötuşlar ile dokunmak hoşuma gidiyor.Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne katılıyorum.. Son olarak: Kadına ve kadın güzelliğine yazılarımızdan ve sitemizden rahatlıkla ulaşabilir ve fikir edinebilirsiniz. Renk uyumundan kumaş kalitesine, tarihsel moda devriminden makyaj ürünlerine vs.dair araştırmalar ve öneriler üzerinde çalışıyorum. Takipte kalınız. Sevgilerle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.