İşte Sizlere 2018 Yılının Trend Saç Modelleri

İşte Sizlere 2018 Yılının Trend Saç Modelleri

2017 yılını yavaş yavaş bitirmekte, 2018’i iple çekmekteyiz. Her yıl modası değişen, bazen hiç eskimeyen saç modelleri her sene karşımıza çıkmakta. Peki önümüzdeki yılda bizleri hangi saç modelleri bekliyor? Yeni trendler neler?  2018 Yılının Trend Saç Modelleri için hemen sayfayı aşağı kaydırın!

İşte sizlere 2018 yılının trend saç modelleri


ORTADAN AYRILMIŞ SAÇ MODELİ 


İşte Sizlere 2018 Yılının Trend Saç Modelleri

Bu tür saç modelleri, her sene karşılaştığımız tek modeldir diyebiliriz. Gayet sade bir saç modeli olan bu trend, gerek günlük hayatta gerek gece hayatında rahatlıkla kullanabilirsiniz . 2018 yılında da ortadan ayrılmış saç modellerine rastlamaya devam edeceğiz. Ortadan ayrılmış topuz saç modeliyle de  karşılaşabiliriz. Yapımı uğraştırmayan bir model olmasından dolayı ilerleyen yıllarda da saçlarda sıklıkla tercih ettiğimiz modeller arasında olacaktır.


ISLAK SAÇ MODASI


İşte Sizlere 2018 Yılının Trend Saç Modelleri

Birçok defilede ve ünlüde gördüğümüz ıslak görünüm veren saç modellerine bu seneden itibaren daha sık rastlayacağız. Jöle ya da krem formda ürünlerle yapılan saçlar, arkaya taranmış bir modelle karşımızda.

Bu modeli sizlerde kullanmak isterseniz önce saçlarınızı yıkayın. Saçlarınızı çok fazla ovalamadan ve taramadan bir havluyla kurulayın. Saçlarınızdaki fazla suyu alın, ıslak saç görünümünü yaratacak saç ürünlerini uygulayın. Gün boyu sabit kalmasını istediğiniz bu saç modelini, sprey yardımıyla sabitleyebilirsiniz. Kısa saçlarda daha tarz bir görünüm verdiğini söylemeden geçemeyeceğim. Uzun saçlara sahip olanlarda, saçlarını arkaya tarayarak bu görünümü verip gün boyu taşıyabilir.


AFRİKA ÖRGÜSÜ 


İşte Sizlere 2018 Yılının Trend Saç Modelleri
 Son zamanlarda Türkiye’de de sıklıkla rastladığımız bu model, bu sene de rövaşta olan saç modellerinden. Örgülü modeller, sadece zenci örgüsüyle sınırlı kalmamakla beraber her çeşitine bu sene rastlayacağız. Zaten bu tür modellerin, yerini başka bir modele kaptırması imkansız gibi gözükmekte. Siz de bu farklı trendi yeni yılda deneyebilirsiniz.

TEPEDEN TOPUZ MODELİ


İşte Sizlere 2018 Yılının Trend Saç Modelleri
Tepeden topuz, her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz saç modellerinden. 2018 yılında da bizleri terketmiyor. Salaş bir kıyafetle sol taraftaki modeli, toplantı ve resmi davetlerde sıkı topuzu, düğün nişan gibi özel günlerde örgülü modelini, okul ve iş günlerinde tepeden topuz modelini tercih edebilirsiniz. Her ortama uyum sağladığını düşündüğümüz nadir saç modellerinden. Hem 2018, hemde ilerleyen yıllarda saçlarımızdan eksik olmayacaktır.
Sizin en çok tercih ettiğiniz saç  modelleri nelerdir? 2018 yılında hangi saç trendiyle kendinizi yenileyeceksiniz? Aşağıda bizimle yorum olarak paylaşabilirsiniz.





Hakkında İpek YELDEN

Herkese merhaba! Ben İpek. İç mimarlık öğrencisiyim. Uzun süredir bu sitede ürün yorumu, karşılaştırma yazısı ve incelemesiyle sizlerleyim. Bana eşlik etmek isterseniz beklerim. Takip edebileceğiniz diğer hesaplarım: İnstagram: @blogbyyipek Twitter: @ipek_yelden

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir