2018 Yaz Sokak Modası

2018 Yaz Sokak Modası

Yaz aylarının gelmesi ile beraber, bütün kış mevsimine uygun kıyafetlerimizi teker teker rafa kaldırdık. Her yıl olduğu gibi mevsime göre yeni trendler ortaya çıkmaya başlıyor. Peki 2018 yaz sokak modası bu yıl hangi trendlere kapısını açacak?

2018 Yaz Sokak Modası

2018 Yaz Sokak Modası
2018 Yaz Sokak Modası

EFİL EFİL ELBİSELER

2018 Yaz Sokak Modası
2018 Yaz Sokak Modası

Kabul edelim, yaz aylarının gelmesini en çok rahat bir şekilde efil efil elbiseler giymek için istiyoruz. 2018 sokak modası da her çeşit elbiseye kapılarını açıyor. Geometrik desenlilerden, çiçek desenlilere, siyah renkten, neon renklere, uzundan kısaya, neredeyse her çeşit elbise hem çok rahat, hem çok moda.

BÜYÜK GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ

Büyük güneş gözlükleri de 2018 yaz sokak modasında oldukça trend. Büyük güneş gözlüklerinin en büyük avantajı; her kombin ile rahatlıkla uyum sağlayıp, makyajsız zamanlarda bile kurtarıcımız olması!

2018 Yaz Sokak Modası
2018 Yaz Sokak Modası

BÜYÜK SALLANTILI KÜPELER

Minimalizmi hepimiz çok seviyoruz ancak bu sene maksimalizm daha ön plana çıkıyor. Maksimalizm ilk başta küpeler ile kendini kabul ettirdi,  kocaman küpeler bu sene oldukça moda. Neredeyse her çeşit ve her renk olan büyük küpeler 2018 yaz sokak modasında yerini aldı.

Büyük küpeler hakkında detaylı yazı için tıklayınız: Yeni Trend: Büyük Sallantılı Küpeler

2018 Yaz Sokak Modası
2018 Yaz Sokak Modası

UZUN DÜĞMELİ ETEKLER

Uzun ve ön kısmı düğmeli etekler de 2018 yaz aylarında oldukça revaçta. Kombinlemesi çok kolay olan uzun düğmeli etekleri, isterseniz sandaletler isterseniz de topuklu ayakkabılar ile giyebilirsiniz.  Sokak modasına çok yakışan bu parçadan, kendinize uygun olanı muhakkak denemelisiniz, çeşit çeşit desenleri ve renkleri bulunuyor.

Detaylı yazı için tıklayınız: Tatil Yöreleri Gezilerinde Ne Giymeli?

2018 Yaz Sokak Modası
2018 Yaz Sokak Modası

MİNT YEŞİLİ

Evet, 2018 yaz modasının en çok konuşulan renklerinden biri de kesinlikle; mint yeşili. Öyle güzel bir renk ki, her renk ile rahatlıkla kombinlenebiliyor, her ten rengine çok yakışıyor. 2018 yaz mevsimi geçmeden önce, muhakkak mint yeşili bir parça almalısınız.

Mint yeşili hakkında yazı için tıklayınız: Mint Yeşili ve 2018

2018 Yaz Sokak Modası hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin 2018 yaz aylarında giymeyi en sevdiğiniz parçalar hangisi? Bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir