Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada Ürün İncelemesi

Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada Ürün İncelemesi

Yine bir cilt bakım ürünü yazısıyla, sizlerleyim… Her zaman hassas bir cildim oldu ve cilt  bakım ürünleriyle çok sorun yaşadım. Sanırım, bu sebeple, yazı yazarken genelde renksiz kozmetiğe yöneliyorum. Bu konuda ince eleyip, sık dokuyorum. Cilt bakımı ve temizliği çok önemli, bu noktada, iyi bir peeling, iyi bir maske, iyi bir temizleyici arıyorsanız, hepsi tek ürün olsun, bir de fiyatı yüksek olmasın diyorsanız, güzel bir önerim olacak …

Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada 

Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada Ürün İncelemesi

Kendisi benim de neden daha önce keşfetmediğim dediğim çok fonksiyonlu, Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 arada. İçeriğindeki okaliptüs özü, beyaz kil ve salisilik asit ile temizlemeyi, matlaştırmayı ve gözenekleri arındırmayı hedefliyor. Dolayısıyla, hem maske, hem peeling hem de temizle için kullanıma uygun bir ürün.

Yağlanma ve pürüzlere karşı olduğu için daha çok yağlı ve karma ciltlerin seveceği bir yapısı var. Normal ciltler için de çok sık kullanmamak kaydıyla uygun olsa da kuru ciltler için pek uygun değil. Ben en çok yapılan tüketici testinden etkilendim ki ambalajın üzerinde okumak mümkün. 14 gün boyunca kanıtlanmış etkili sonuç  ayrıca dört haftalık kullanımda fazla yağdan arındırmada : %99, cilt tonunu düzenlemede : %100 başarılı sonuç alınmış. Peki, bu çok fonksiyonlu ürün nasıl kullanılır?

Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada Ürün İncelemesi

Maske amaçlı kullanım için, yüze uygulanır, kuruması için 3-4 dakika beklenip, su ile durulanır. Ciltteki parlamayı azaltır ve matlaştırır.

Peeling amaçlı kullanım için, ıslak yüze dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır, ve su ile durulanır. Cildi ölü hücrelerden arındırıp, gözenekleri temizler.

Temizleme amaçlı kullanım için; ıslak yüze hafifçe ve nazikçe uyguladıktan sonra bekletmeden hemen su ile durulanır. Cildi yoğun bir şekilde temizler ve fazla yağdan arındırır.

Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada Yorumlarım

Ürünü tanıdıktan sonra, kişisel yorumuma gelirsek; kıvamı oldukça yoğun olduğu için ben daha çok maske ve peeling olarak kullanıyorum. Çıkarırken de ıslak süngerden yardım alıyorum. Böylece, daha derin bir temizlik sağlıyorum. Ayrıca, yoğun kıvamı sebebiyle  su ile durulayarak çıkaramayanlar için sünger harika bir seçenek olacaktır. Bunun yanısıra, seyehatlerde birçok ürün taşımak yerine, böyle  çok fonksiyonlu bir ürün tercih etmek daha pratik bir seçenek.

Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada Ürün İncelemesi

Ben karma ciltli biri olarak sonuçtan çok memnunum. Ama tabi ki her markanın yada ürünün seveni oluyor, sevmeyeni oluyor… Hep dediğim gibi, hepimizin cilt yapısının farklı olmasından dolayı, aynı ürünlerin değişik sonuçlar verebilme ihtimali herzaman var…Ama bu konuda tüketici testi yapılmış ve geçer not almış, uygun fiyatlı (indirim zamanları daha da uygun fiyatlı), çok fonksiyonlu, bir cilt bakım ürünü arıyorsanız mutlaka şans verin derim … Ürünü denemek isterseniz, kozmetik marketlerde, minik seyehat boyunu da bulabilirsiniz….

Garnier saf ve temiz 3ü 1 arada kullananlar, lütfen sizde yorumlarınızı ve nasıl kullandığınızı bizimle paylaşınız.

Beni sitemizden ya da instagram hesabımdan takip edebilir; soru ve yorumlarınızı gönderebilirsiniz. Ayrıca incelenmesini istediğiniz ürünler varsa, yine yorum kısmından ya da instagramdan ulaşabilirsiniz.

Güzel kalın ! Sevgiler




Diğer Ürün İnceleme Yazılarımı Okudunuz mu?


Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada Ürün İncelemesi

Farmasi BB Krem Light To Medium İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları


Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada Ürün İncelemesi

Hakkında mineego

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir