30 TL'nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

30 TL’nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

Her zaman cilt bakımınıza çok önem veriyorsunuz, cildiniz ve kendiniz için her daim pahalı ürünlere sahip olmanız gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Yanlış düşünüyorsunuz. Piyasada o kadar güzel uygun fiyatlı ürünler var ki, birçok piyasadaki pahalı ürünlere taş çıkarır cinsten.

Unutmayın, bir ürünün ne kadar iyi olduğunu fiyatı ile asla ölçemezsiniz. Cildinize ne kadar iyi geldiği ile ölçebilirsiniz. 30 TL’nin altında olan ve harika performansı olan birçok ürün var. Hem sizde artık; yüz temizleyicisi, maskesi, serumu derken cilt bakımına bir servet ödemek zorunda kalmayacaksınız. İşte 30 TL’nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

30 TL’nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

1 La Roche Posay Effaclar Akne Eğilimli Ciltler için Bakım Tanışma Kiti

30 TL'nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

La Roche Posay markasının yağlı ve akneye eğilimli ciltler için özel tanışma kitinin içerisinde; 1 adet yüz temizleme jeli ve bakım kremi bulunuyor. Cildinizin aşırı yağlanmasını engellerken, sivilceleri ve lekeleri geçirmeye çalışıyor. Eğer yağlı ve akneye eğilimli bir cilde sahipseniz, muhakkak denemelisiniz.

FİYAT: 29, 90 TL

2 Rival de Loop Clean & Care Yüz Temizleme Jeli

30 TL'nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

Yüzünüzü derinlemesine temizlemeyerek, makyajınızı tamamen çıkarmanıza yardımcı olur. Fondöten, eyeliner, maskara, göz kalemi gibi inatçı makyaj kalıntılarını bile derinlemesine çıkarıyor. Cildinizi kurutmadan nazikçe temizliyor.

FİYAT: 12 TL

3 Garnier Botanik Temizleyici Gül Suyu 200 ml Rahatlatıcı Tonik

30 TL'nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

Cildiniz çok hassas ve siz hala ideal uygun fiyatlı toniğinizi bulamadınız mı? Garnier’ın yeni Botanik Serisi, içeriğindeki gül suyu içeren tonik ile cildinizi rahatlatır ve bakım yapar. %96 doğal bir içeriğe sahip olan bu seri, antioksidan içeriği sayesinde cildinizin her daim genç ve diri kalmasına yardımcı olur.

FİYAT: 19, 90 TL

4 Dirty Works Pure Beauty Facial Oil – Yüz Bakım Yağı

30 TL'nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

Dirty Works markasının yüz bakım yağı içerisindeki E Vitamini, Zeytinyağı, Ay Çiçek Yağı içeren formülü ile cildinize bakım yapar. Bu ürünü çok amaçlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Dilerseniz, fondöteniniz ile karıştırarak fondöteninizin yapısını inceltebilir, dilerseniz makyajdan önce baz niyetine sürebilir, dilerseniz nemlendiriciniz ile karıştırabilir, dilerseniz de cilt bakımında kullanabilirsiniz.

FİYAT: 25 TL

5 Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi

30 TL'nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

Neutrogena’nın çift fazlı göz makyaj temizleyicisi sayesinde, suya dayanıklı göz makyajını bile rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Gözünüzü fazla ovalamadan, en inatçı maskaraları bile kolaylıkla çıkarabilirsiniz.

FİYAT: 22 TL

6 Isana Young Sivilce Önleyici Jel

30 TL'nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri

Yüzünüzde bir yerlerde sivilce çıkacağını hissediyorsunuz, parmağınızla dokunduğunuzda bile sivilcenin çıkacağı yer çok acıyor ve batıyor. O zaman yapmanız gereken tek şey, sivilcenin çıkacağı yere Isana’nın Anti Pickel Jelini sürmek. Sivilcenizin çıkmasını engelleyerek, acısını hafifletecektir.

FİYAT: 10 TL

7 Garnier Botanik Krem Nemlendirici Krem

30 TL'nin Altında En İyi Cilt Bakım ÜrünleriGarnier markasının Botanik serisindeki nemlendirici ile cildinize hak ettiği doğal nem dengesini sağlayabilirsiniz. %96 doğal kaynaklı içeriği sayesinde, cildinize derinlemesine bakım yapar. Cildinizin esneklik ve ışıltı sağlar. Cildin dış bariyerini güçlendirir.

İlgili: Garnier Botanical Cream İncelemesi

30 TL’nin Altında En İyi Cilt Bakım Ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizin en sevdiğiniz uygun fiyatlı cilt bakım ürünleri nelerdir? Yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.