2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi

2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi

Ayağı aşırı soğuk ve sıcaklardan, tozdan, topraktan, taştan, kesici/delici nesnelerden vs. koruyan en önemli ve mucizevi eşyadır ayakkabı. 2019 Yılı Ayakkabı Modelleri nelerdir?

2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi
Dantel detaylı ayakkabı 1
2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi
Dantel Detaylı ayakkabı 2

Zerafet Eksenli Gerçek üstü Desenli Kovboy Çizmeli Bir 2019!

2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi
Fiyonk detaylı ayakkabı

Püskül, tüy, fiyonk, dantel, çorap, kaba, sert, zarif, gerçeküstücü tasarımlara 2019’e girer girmez merhaba diyeceğiz. Gördüklerimiz veya göreceklerimiz kimi zaman hayran bırakacak kimi zaman şaşkın bırakacak.

2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi
Püsküllü ayakkabı

Bazı spor ayakkabıları göreceğiz ilerleyen aylarda. Sanki bu ayakkabılar giyilmek için değil de laboratuvar incelenmesi için tasarlanmış . O kadar ki insan da hayret denilen olguyu harekete geçiriyor. Zariflikten çok uzak ve oldukça kaba bir görüntüye sahip bu spor ayakkabılar ürkütücü gelsede bu yıla sahip oldukları tasarımları ile damgasını vuracak. Merakla görmeyi bekliyoruz .

2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi
Kaba spor ayakkabılar

Kış boyunca kendimizi kovboy filmlerindeymişiz hissine götüren kovboy çizmeleri ile karşı karşıya kaldık . Püskülleri ve formları uzun veya kısa olmaları ve kovboy çizmelerinden detaylar taşımaları oldukça bizlere aşinalık kattı . Geçen yıllarda sürekli kahverengi,siyah ,mavi ,krem vs. renkler ile karşılaşırken bu yıl beyaz hakim renkler arasına girdi. Beyaz bu senenin gözde rengi olmaya çok kararlı. Iç ve dış giyimde ve ayakkabı da sıklıkla karşımıza çıkacak.

2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi
Kovboy Çizme

Ben genellikle kalın topluluk ayakkabı tercih ediyorum. Kendimi daha da güvende hissettiriyor gibi düşünüyorum. Ancak dergileri incelerken karşıma alışılmamış sanki kırılacakmışta kırılmamış kıvrılmış bir edaya sahip topuklu ayakkabılar bu yıl gündemde olacak. Ancak ben kolay kolay tercih etmeyi düşünmüyorum beni taşıyan ayakkabı güven vermeli. Şeffaf topuklu ayakkabılar şeffaf formda tasarlanmış babetler,bant şeritli pabuçlar göreceğiz.

2019 Yılı Ayakkabı Modelleri İncelemesi
Şeffaf topuklu ayakkabılar

Dışavurum Şöleni

Kişinin ruhuna hitap eden onu adeta dışarıda ruhen dışa vuran birçok ayakkabı tasarımı söz konusu.”2019 yılı dışavurum şöleni olacak.”
Kişisel tercihler her zaman ve her yerde saygıyla karşıladığımız bir durum. Ayakkabı çok ayrı bor dünya. Rahatsız eden bir ayakkabı giydiğimizde soğuk ter dökeriz adeta,yüzümüz düşer,canımız sıkılır,strese gireriz. Özellikle biz kadınlar şık görünmek ve girdiğimiz ortama ayak uydurmak isterken bazen saatlerce topuklu ayakkabılar ile gezeriz . Güzel olmak,şık görünmek isteriz. Ancak sağlığımızı ihmal etmemeliyiz. Bizi rahatsız etmeyen,sıkmayan,yormayan,strese sokmayan ayakkabılar tercih etmeliyiz. Yüzümüzü solduran bir ayakkabı tüm şıklığımızı ve güzelliğimizi arka plana atar. Buna fırsat vermeyelim. Her zaman bizi iyi hissettiren ayakkabılar ile güzelliğimizi taçlandıralım.

GÜZELLİK BULAŞICI OLSUN. BU BULAŞICI GÜZELLİK BİZ KADINLARIN DOKUNDUĞU BAKTIĞI HER YERDE OLSUN. Sevgilerle efendim, esen kalınız. 

2019 ayakkabı modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Hakkında Fatma Nazenin

Yazmak hobim. 10 Ekim'de 22 yaşıma gireceğim .Lisans mezunuyum. Okul hayatım cok aktif geçti özellikle insanlara yardım etme yol gösterme konusunda birçok etkinlik yönettim . Bir kaç kitap çalışmam var. Çeşitli gazete ve dergilerde makale,deneme,şiir gibi yazılar yazdım ve devam ediyorum. Insanlara birşeyler sunmaktan onlara yol göstermekten hoşlanıyorum. Cesaret,ilgi ve sevgi var bunun içinde. Modaya ve kadın hayatına rötuşlar ile dokunmak hoşuma gidiyor.Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözüne katılıyorum.. Son olarak: Kadına ve kadın güzelliğine yazılarımızdan ve sitemizden rahatlıkla ulaşabilir ve fikir edinebilirsiniz. Renk uyumundan kumaş kalitesine, tarihsel moda devriminden makyaj ürünlerine vs.dair araştırmalar ve öneriler üzerinde çalışıyorum. Takipte kalınız. Sevgilerle

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.