2019 Yılbaşı Kombini Önerileri Bölüm 1

2019 Yılbaşı Kombini Önerileri Bölüm 1

Yılbaşına sayılı günler kaldı!  Yılbaşını ister evinizde geçirin, ister dışarıda, elbete ki o gece de çok şık görünmek isteyeceksinizdir.  Sayılı günler kala hala ne giyeceğini bilmiyorsanız, sizin için yılbaşı akşamı giyebileceğiniz parçaları derledik. İşte çok seveceğiniz 2019 yılbaşı kombini önerileri;

Yılbaşı Kombini Önerileri

ÖNCE TARZINIZI BELİRLEYİN

Öncelikle bu yılbaşı gecesinde tarzınızı belirlemelisiniz. Şık ve gösterişli olmak için tarzınıza hiç uygun olmayan bir kıyafet giymemelisiniz. Eğer sade bir tarzınız varsa, düz bir elbise veya jean pantolonlardan yardım alabilirsiniz. Eğer o gece daha iddialı bir kombin yapmak isterseniz; parlak elbise ve etekler tam size göre! Tercihlerinizi bu şekilde adım adım başlatırsanız, sonuca gitmek sizin için çok daha kolay olacaktır. Artık her tarza uygun kıyafetler rahatlıkla bulunabiliyor.

ORTAMA GÖRE GİYİNMEK

Yılbaşı gecesi planınız nedir? Nerede olacaksınız? Evde mi, akşam yemeğinde mi, partide mi, ailenizle mi geçireceksiniz? Öncelikle ortamınızı oluşturduktan sonra kombin yapmak sizin için çok daha rahat olacaktır.

2019 Yılbaşı Kombini Önerileri Bölüm 1

HER DAİM FAVORİMİZ: SİYAH MİNİ ELBİSE

Her kadının dolabında muhakkak bulunması gereken en önemli parçalardan birisi ile başlayalım; siyah elbiseler! Birçok tercihe göre alternatifleri olan siyah elbiseler; mini veya uzun; ışıltılı, dantelli, işlemeli, boncuklu, nakışlı veya tamamen sade olarak tercihinize uygun bakabilirsiniz. İster o gece sade bir parça seçmek isteyin, isterseniz de şık bir kombin. Siyah mini elbiseler yılbaşı gecesi için oldukça uygun bir parça haline geliyor. Kombininizi daha bir şık hale getirmek için; aksesuarlardan da yardım alabilirsiniz.

2019 Yılbaşı Kombini Önerileri Bölüm 1

KIRMIZI ELBİSE İLE ŞIK GÖRÜNMEK MÜMKÜN

Yılbaşının asıl rengi olan kırmızı renk, yılbaşı gecesi kombininizde de vazgeçilmez hale gelecek. Kırmızı elbise ile, gecenin temasına uygun bir kombin elde edebilirsiniz. Yılbaşı gecesi şık görünmek isteyenler için mükemmel bir tercih olacaktır. İster mini, ister uzun bir elbise tercih edebilirsiniz. Kırmızı elbiseye en çok yakışacak olan nude tonlarda ayakkabı, aksesuarlarınız ve kırmızı rujunuz ile mükemmel görüneceksiniz!

2019 Yılbaşı Kombini Önerileri Bölüm 1

KAZAK+ JEAN PANTOLON İKİLİSİNİN MÜKEMMEL UYUMU

Her daim rahat olmak isteyenler için, elbette ki jean pantolon bu gece de kaçınılmaz olacaktır. Jean pantolon, doğru kullanıldığı zaman sizi oldukça şık gösterecektir. Üzerinize giydiğiniz kazak ile uyumlu bir ayakkabı ve aksesuarlar ile bütün gözler üzerinizde olacaktır.

2019 Yılbaşı Kombini Önerileri Bölüm 1

YILBAŞI RUHUNU YANSITACAK TEMALI ŞİRİN KAZAKLAR VE SWEATSHIRTLER

Mağazalarda yılbaşı teması ruhunu yakalayabileceğiniz o kadar şirin kazak ve sweatshirtler var ki! Nereden baksanız, kazaklardan tutun pantolonlara, etek ve çoraplara kadar her yer yılbaşı temasında! Jean pantolon veya kumaş pantolonunuzun üzerine giyerek yılbaşı ruhunu yakalayabilirsiniz.

Yılbaşı gecesinde giyebileceğiniz kombin önerilerinin 1. bölümünü sizler için derledik. Siz bu yılbaşı gecesinde nerede kutlama yapacaksınız ve ne giymeyi düşünüyorsunuz? Sizin bu kombinler arasında en sevdiğiniz parçalar hangileri oldu? Bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir