Kategoriler: Moda

2019 Sonbahar Modası

Sıcacık yaz aylarını, tiril tiril elbise ve etekleri, rahat babet ve terlikleri sonbaharın gelişi ile birlikte yavaş yavaş veda ediyoruz. 2019’un son aylarına giriş yaptığımız bu zamanlarda elbette ki modanın kalbi de atıyor. Peki 2019 sonbahar modası nasıldır? Geçtiğimiz sene moda olan hangi parçalar bu sene de moda, hangileri moda değil? Hadi hep birlikte bakalım. İşte 2019 sonbahar modası ;

KOVBOY STİLİ

 

2019 Sonbahar Modası

Kabul edelim, hepimiz kovboy stilini 2018’de ilk çıktığında çok beğenmiştik. Özellikle etek ve elbiselerin altına giydiğimiz kovboy çizmelerini dolabımızdan çıkarmamıştık. Kovboy stili 2019 senesinin sonbahar aylarında da hiç olmadığı kadar moda.

SICAK RENKLER
2019 Sonbahar Modası

Geçtiğimiz sene turuncu, kızıl, hardal, kırmızı gibi sıcak renklerin hakimiyetini kurduğu sonbahar modası bu sene de hakim olacak. Bu nedenle 2019 sonbaharında sokakta ve podyumlarda sıklıkla sıcak renkleri göreceğiz. Dolabınıza turuncu, kızıl gibi sıcak renkli parçaları eklemenin vakti geldi.

IŞIL IŞIL- SİMLİ
2019 Sonbahar Modası

Bu sonbahar da  bol bol simli, ışıltılı parçalar göreceğiz. İster spor ayakkabılar ile isterseniz de topuklu ayakkabılar ile harmanlayacağınız parçalar, sonbaharda ışıl ışıl görünmenizi sağlayacak.

ŞİŞME MONTLAR

Her parça ile rahatlıkla kombinleyebildiğimiz şişme montlar, bu sene de hem sizi sıcak tutacak, hem de modaya uyacaksınız.

VATKALI PARÇALAR

1980’lerin modası yeniden geri dönüyor! Geniş omuzlar, vatkalı parçalar yeniden bizlerle. Ceket, mont, kaban, bluz, elbise ve tişörtler ile bu modaya uyum sağlamak mümkün. Vintage parçalar ile de bu modaya rahatlıkla uyum sağlayabilirsiniz.

PELERİNLER

Uzun zamandır görmediğimiz pelerinler 2019’un sonbaharında yeniden sıklıkla göreceğiz. Üstelik pelerinler bu sene hiç olmadığı kadar moda. Jean pantolonlar veya elbiseler ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz pelerinleri, dolabın arka kısmından geri çıkarmak için mükemmel bir fırsat.

NEON ÇILGINLIĞI

Seveninin çok sevdiği, sevmeyenin ise hiç sevmediği renklerden olan neon renkler, uzun zaman sonra yeniden moda. 2019 senesinin ilk olarak yaz aylarında neon çılgınlığının başlaması ile birlikte sonbahar aylarında da çok moda olan neon renklerden birkaç parça muhakkak edinmelisiniz.

PİJAMA STİLİ

Herkesin çok sevmediği bir stil olan pijama stili, 2019 sonbahar modasında da oldukça moda olmayı başardı. Pijama tarzında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; oldukça abartmak. Taktığınız kolyeleri, küpeleri, ayakkabınızı, makyajınızı abartmalısınız ki; yataktan yeni kalkmış gibi gözükmeyesiniz. “Giyecek hiçbir şeyim yok” dediğiniz zamanlarda kurtarıcı bir stile benziyor.

EKOSE
2019 Sonbahar Modası

Sonbahar denildiğinde akla ilk gelen desenlerden biri de ekosedir. Her sene olduğu gibi bu sene de sıklıkla ekose deseni her parçada görmek mümkün olacak, özellikle gömlek ve kabanlarda hakim olacak.

DANTEL

Özellikle yaz aylarında sıklıkla gördüğümüz dantel detayları, 2019 sonbahar modasının kilit parçalarından birisi olmuş durumda. Son dönemlerde kazakların üzerine işlenmiş dantel detayları çok moda, muhakkak edinmelisiniz.

2019 sonbahar modasında sizin en beğendiğiniz parçalar hangisi oldu? Bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Paylaş

Son İçerikler

  • Güzellik İpuçları

Chiara Ferragni’nin Güzellik Sırları Nelerdir?

Ünlü İtalyan bloggerı Chiara Ferragni, birkaç sene önce kurduğu The Blonde Salad bloguyla dikkatleri üzerine…

4 ay önce
  • Moda

2020 Sonbahar Kış Moda Trendleri Nelerdir?

Oldukça zorlu geçen pandemi dönemi ile birlikte 2020 yılının sonbahar aylarına nihayet gelmiş bulunmaktayız. Havaların…

12 ay önce
  • Makyaj

Selena Gomez Makyaj Markası Çıkarıyor

Selena Gomez makyaj markası çıkarıyor! Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, bu sıralar  kendi…

2 sene önce
  • Dizi Kıyafetleri

Yasak Elma 67. Bölüm Kıyafetleri

Her bölümünü büyük bir heyecan ile beklediğimiz Fox TV’nin ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin içeriği…

2 sene önce
  • Güzellik İpuçları

Bella Hadid’in Parlak Cildinin Sırları Nelerdir?

İtiraf edelim; ona hepimiz hayranız! Özellikle de giyim tarzına, bebeksi güzelliğine, fit vücuduna, ışıl ışıl…

2 sene önce
  • Dizi Kıyafetleri

Yasak Elma 65. Bölüm Kıyafetleri

Her bölümünü büyük bir heyecan ile beklediğimiz Fox TV’nin ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin içeriği…

2 sene önce