2019 Senesinin Yaz ve Sonbahar Moda Renkleri

2019 Senesinin Yaz ve Sonbahar Moda Renkleri

Bahar mevsiminin iki ayı bitti. Önümüzde koskoca bir yaz var. Şimdiden kimilerimiz tatil planlarını yaptı bile. Doğa yavaş yavaş yeni döneme hazırlanıyor. Ağaçlarda çiçekler açtı bile. İçimizde yaz coşkusu. Nitekim yerli yabancı modacılar da 2019 yaz ve sonbahar moda renkleri neler kendi tanıtım defilelerinde ortaya koydular ve gördük ki bu yaz sıcağına uygun renkler var.

2019 Senesinin Yaz ve Sonbahar Moda Renkleri

İşte O Renkler 

2019 senesinde gerek yaz aylarına gerek ise sonbahar kış sezonuna damga vuracak moda renkleri deyince birçok ünlü modacının defilesinde karşımıza çıkan sarı renk var ama bu soru tam anlamıyla yumurta sarısı. Capcanlı. Yaz güneşi gibi olan bir renk var karşımızda. Öylesine canlı olan bir sarı ki kişinin ten rengi ne olursa rahatlıkla gündüz, gece her ortamda her şekilde giyebilir. Dahası belki de yaza en çok yakışan renk.

Üstte yapılan bir defilede yer alan kıyafetlerden görüleceği üzere diğer bir öne çıkan renk pembe ki burada durum sarıya göre biraz daha farklı. Zira sarının tek bir tonu var iken pembenin bütün tonları karşımızda olacak. O yüzden kişi uyarına hangi ton gelirse giyebilir ama pembe giyerken son derece dikkatli olmak gerektiği unutulmamalı. Doğru kombinler yapılmalı.

Eflatun konusunda tüm modacılar hem fikir olmasa da yine bu sene vitrinlerde göreceğimiz moda renkleri arasında. Soft bir renk ama iddialı. Siyah, beyaz, gri, hatta uçuk pembe ile uygun kombinler oluşturmak mümkün. Üstelik asil bir havası olduğu da aşikar.

Metalik gri rengi de bu yaz moda olacak gibi görünüyor ama bu renk oldukça iddialı. Sonuçta parıl parıl parlamamak için ayakkabı, aksesuar ve makyaj seçimini son derece doğru yapmak gerekiyor.

Parlament mavisi ya da nam-ı diğer gece mavisi. Özellikle sonbahar aylarının ruhuna, hüznüne melankolisine uygun bir renk. Üstelik hem gündüz hem gece giyilebilir. İş yaşamında da gündelik yaşamda da kullanan kişiye elegance bir görünüm verdiği ise kesin.

Yeşilin kimi tonları da üstte yer alan fotoğraftan da anlaşılacağı üzere çok moda lakin özellikle zümrüt yeşili çok ama çok moda. Zümrüt yeşilinin de beyaz tenli kadınlar da ayrı bir güzel durduğunu söylemeye bile gerek yok aslında.

2019 Senesinin Yaz ve Sonbahar Moda Renkleri

Vee Beyaz

Ve beyaz Yaz mevsimi için en ideal renk elbette beyaz. İster bronz olan tende, ister beyaz olan teninizde muhteşem durduğu kesin. Bu yaz öylesine moda ki istediğiniz gibi kombin yapabilirsiniz. Hatta tepeden tırnağa beyaz da olabilirsiniz.

Bu sezon danteller çok moda olduğu için beyaz dantel bir elbise, espadril ayakkabı ile spor bir şıklık yakalamanız da mümkün. Yeter ki temiz kullanabilin. Gerisi kendiliğinden gelecektir. Sonuçta beyaz özen isteyen bir renk.

Sonuçta tüm bu renkler arasında tercih size kalmış. Uyarınıza hangisi gelir ise.


Hakkında Fatma Rana Arıbaş

Ben Rana ARIBAŞ Danışman ve Mühendisim. Yazmak benim için tutku ve nefes almak gibi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir