2019 İlkbahar Yaz Moda Renkler Hakkında

2019 İlkbahar Yaz Moda Renkler Hakkında

Tüm  moda haftaları bitti, nihayet arkanıza yaslanın ve kesin ilkbahar / yaz 2019  moda renkleri neler inceleyebilirsiniz. Moda haftalarında birçoğu görünüyor olsa da ilkbahar 2019 moda trendleri aslında biraz sonbahar gibi hissettiriyor zira  tüm pastel tonları açısından zengin, sıcak tonları ile birlikte bir tekrarını yapma, renkler ve baskılar, 2019 renklerinde de belirgindi ki bahar / yaz bayağı karıştırma renkler ile moda haftalarında karşımıza çıktı . Belki baharı kucaklamaya hazır değilizdir?

Mango Mojito, Toffee ve Terrarium Moss ve Pepper Stem gibi daha koyu yeşiller bize bu sonbahardaki titremeleri verdi, ama sofistike çekiciliğini de inkar edemeyiz. İlkbahar / yaz 2019 defilelerin en belirgin rengi elbette Aspen Gold, Pastel Yellow, Zerdeçal ve Lemon Verbena şeklinde ortaya çıkan sarı renktir. Sarı, neşeli, unisex bir renktir, bu nedenle, 2019 baharı trendlerinde ilkbahar ve yaz defilelerin ısınması, ayrıca favori bir renk olması bir zevkti .

Öne çıkan diğer renk aileleri, özellikle Pembe Tavus Kuşu efendisi pembe dahil olmak üzere çeşitli pembe tonları ve koyu Eclipse, havadar Clearwater Mavisi ve kraliyet Prenses Mavisi formundaki bazı muhteşem maviler içerir. Pantone bahar 2019  moda renkleri ve tasarımcıların diğer favori tonları dahil olmak üzere, ilkbahar / yaz 2019 renk trendlerinin neler olduğunu aşağıda görebilirsiniz.

İlkbahar / Yaz 2019 Moda Renk Trendleri

1. Toz Pembes
2. Preslenmiş Gül
3. Tatlı Leylak
4. Açık Lavanta
5. Canlı Mercan Rengi
6. Pembe Tavus Kuşu
7. Fiesta
8. Jester Kırmızı
9. Zerdeçal
10. Yumurta Sarısı Pastel Sarı
11. Limon Verbena
12. Aspen Altın
13. Mango Mojito
14. Terrarium Moss
15. Biber Kökü
16. Neon Yeşili
17. Clearwater Mavisi
18. Prenses Mavisi
19. Gümüş
20. Şekerleme
21. Kahverengi Granit
22. Tutulma
23. Tatlı Mısır
24. Kremalı Tan
25. Soya Rengi

İlk 5 Renk İçin Söylenebilecek Olanlar

1..Toz Pembe

2019 renk ilkesine en hassas notadan başlayarak, bu listedeki tüm diğer renklerle eşleştirmek için çok yönlü ve mükemmel olan bu allık gülü, tozlu bale pembe rengine sahibiz. Dış giyim seçeneklerinden prenseslere yakışan gece elbiselerine ve zarif ayrılıklara kadar, bu çıplak tonlu allık rengi büyük pistlerde her yerdeydi.

Brandon Maxwell birkaç nefes kesen elbisenin en mükemmel allık gül tonunu benimsedi; Marc Jacobs bale pembesini bir sonraki seviyeye çıkardı ve bahar için en kadınsı elbiselerden birini süslemek için yumuşak kumaş gül detayları ile eşleştirdi.

Çok daha aşağıdan aşağıya zarif ve zarif olan Boss’un pudralı bale pembesi yorumu oldu, burada ofis için hazır iki parçalı, gevşek, özel bir pantolon, zahmetsiz bir trençkot ve altına giyilen bir şeffaf gömlek görmüştük.

Allık pembesi Dion Lee, Tom Ford , Diane von Furstenberg ve diğerlerinin pistlerinde birçok renk tonunda ortaya çıktı .

2019 İlkbahar Yaz Moda Renkler Hakkında

2..Preslenmiş Gül

Hava gibi ışık ve çekirdeğe prenses olan Pressed Rose, moda haftası boyunca pistlerde bu kadar ikonik olan tüm muhteşem kadınlığı kapsayan bir renk. Bu değerli pastel pembe, özellikle kardeşleri olan Sweet Lilac ile karşılaştırıldığında, sadece bir sıcaklık dokunuşuna sahip.

Marc Jacobs’un ilkbahar koleksiyonu çocuksu lüks ve feminen zenginlikle doluydu, bu nedenle bu rengin hem mercan elbiselerinde hem de ilkbahar 2019’da ortaya çıktığını gösteren aksesuarlar verildi. Aynı notlar, Thornton Bregazzi tarafından Preen’de sunulan daha da kadınsı koleksiyon için de geçerlidir.

Bu bahar 2019 renk trendi, Pyer Moss, Oscar de la Renta ve Prada gibi modacıların daha bastırılmış ve şık pistlerinde bile ortaya çıktı .

3..Tatlı Leylak

Bu bebek pembesi, lavanta dokunuşuna sahip, 2019 renk trendindeki ilk renk seçeneklerinden biri. Kadınsı olan ancak çok da masum olmayan yumuşak bir renktir. Tasarımcılar bu sezon hem şık, hem minimalist tasarımlarda hem de bazı kız çocuk kreasyonlarında kullandılar.

Valentino bize Sweet Lilac’ta son kıyafeti verdi: hacimli etekli sade bir elbise ve melodramatik ya da duygusal olmaktan kaçınan rustik bir görünüm için hasır bir şapka ile eşleştirilmiş kabarık kollu. Rodarte’da, Sweet Lilac kullanımı utanmadan kadınsıydı, çünkü tül, dantel ve fırfırlarla taşan elbiseler için tercih edilen renkti.

Pastel ton, markanın ikonik tüvitleri ile iyi çalıştığı için Chanel pistinde de bir sürü Tatlı Leylak vardı .

4..Işıltılı Lavanta

Lavanta, ilkbahar / yaz 2019 renk trendinde ortaya çıkan bir başka pastel moda renkleri. Yumuşak sarılarla ve aynı zamanda Eclipse veya Brown Granite gibi derin bir nötr ile iyi çalışan serin bir renk.

Bu yumuşak gölge, Kate Spade New York tarafından sunulan, elbiseleri ve başlıklarla eşleştirilen bir elbise içinde çok güzel göründü. Kadınlık Molly Goddard pistinde sergilendi, lavanta çiçek aplikleriyle süslenmiş kısa bir peri elbisesi için tercih edilen renk oldu.

Lavanta aslında Marc Jacobs’taki aşırı feminen olmayan seçeneklerden biri için kullanıldı – çocuksu bir blazer ve şort kombinasyonu, boynu etrafındaki büyük bir yay ile tepesinde. Ashish’ta soluk lavanta, dar tank üstleri ve kısa etekler gibi seksi ayrılıklarla ortaya çıktı.

5.Canlı Mercan Rengi

Bu parlak mercan, turuncu ve pembe arasında mükemmel bir şekilde oturur ve her topluluğu aydınlatır. İlkbahar / yaz 2019 moda renkleri trendinin tümü için bu mevsimsel olarak en uygun olanı olabilir. Meyveli içecekleri, güzel çiçekleri ve tropik tatilleri akla getiren bir renktir.

İpekli kıyafetlerin pistleri aydınlattığı Zero + Maria Cornejo fuarında Living Coral’ın zarif kullanımından keyif aldık . Etro pistinin orta noktası, monokrom bir takım elbise ve çok sayıda güzel baskılı krem ​​ve mercan elbisesi de dahil olmak üzere, Yaşam Mercanı bakımından zengin ani topluluk akışıyla delindi. Ayrıca Adeam’de gösteriyi açarken birçok Living Coral rakamı gördük.


Hakkında Fatma Rana Arıbaş

Ben Rana ARIBAŞ Danışman ve Mühendisim. Yazmak benim için tutku ve nefes almak gibi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.