2019 Makyaj Trendleri Nelerdir?

2019 Makyaj Trendleri Nelerdir?

2019 makyaj trendleri görsel çeşitlilik  açısından bir sıkıntı sunmuyor. Yapılan sunumlara göre, bu sezon oldukça değişik makyaj trendleri ile karşı karşıyayız. Görünen köy kılavuz istemiyor sonuçta.

Aslında, kışın en etkileyici 2019 güzellik trendinin bir kısmı, canlı maviler ve portakallardan oluşan sert allık renklerini,çıplak bir tenle ve sade dudaklarla birleştirdi. Bu beklenmedik kaotik renkli evlilikler ve mütevazı siluetler, güzellik çizgilerini bulanıklaştırmanın, kontrastlarla oynamak ve gelenekleri reddetmek kadar basit olabileceğini gösterdi.

İşte yapılan moda makyaj defilelerinde öne çıkan kimi detaylar

Şeftali Pembe Allık

Yazın derin bronzlarını unutun kızlar – sonbahar 2019 makyaj trendleri tüm şeftali tonları ile ilgilidir. Sezonun doğal havasını koruyan tasarımcılar, modellerin yüzlerini toprak tonlarıyla hafifçe ısıttılar. Oldukça bronzlaşmamış ve pembe olmayan, sezonun en iyi tonu sıcak bir şeftali idi.

2019 Makyaj Trendleri Nelerdir?

Düşük Anahatlar Konturu

Sezonun en göze batan detaylarından bir tanesi de bu. Derin ve aşırı şişmiş yanak içi boş konturu, yapılan makyaj defilelerinde  görülmeye meyilliydi, Bu sene yüzünüzün doğal şekli ile istediğiniz gibi oynayabilirsiniz. Elbette cesaret istiyor ama ortaya çok da ilginç bir görüntü çıkıyor.

Örneklem yapmak gerekir ise Tom Ford’da , modellerin elmacık kemikleri yontulmuştu, ama çok ustaca bir biçimde. Aşırı abartılı kontur veya keskin çizgilerden izler yoktu. Christopher Kane’te yanak tanımı çekici ve kusursuzdu.

2019 Makyaj Trendleri Nelerdir?

 Soluk Vakfı

2019 makyaj trendleri bu sezon, doğal ten rengini benimsedi, solgun ve bej tonlarında fondötenlerin karşımıza çıkacağını ve makyajların bu yönde evrileceğini net bir biçimde bize gösteriyor.

Simone Rocha’da soluk tenli, neşeli ve meleksel bir his yarattı. JW Anderson’da soluk temel tatlı ve basitti ve dokulu kaşlar ve ısırılmış dudaklar için etkili bir tuval görevi görüyordu. Marc Jacobs’da ise  soluk tenli cilt tunç göz makyajının azami dikkat çekmesini sağladı.

2019 Makyaj Trendleri Nelerdir?

Makyajsız Makyaj

Minimalistler birleşiyor! Ancak ortada veya hiç ortada olmayan makyaj, bu sezon zorla geri döndü. Makyajsız görünüm, güzellik söz konusu olduğunda olabildiğince kolay. Sadece duş alın, nemlendirin ve kapıdan çıkın.

Bu görünümün açığa vurduğu güven duygusunu abartmıyoruz. Özellikle karmaşık bir kıyafetle ve çok stilli saç görünümü ile bilerek eşleştirildiğinde onu çok seviyoruz. Açılmaz ve cildinizde doğuştan gelen güzelliğinizi ve rahatlığınızı gösterir.

Gucci’de, modeller bohem bir Woodstock doğa hissi veren çocuk için kaşlarını ve çıplak tenlerini gösterdi. Michael Kors, dağınık saçları ve çıplak tenleri olan modellerini göndererek masum ve tatlı bir siluet yarattı. Bu büyüleyici, karmaşık kıyafetler için ilgi çekici bir fon görevi gördü.

2019 Makyaj Trendleri Nelerdir?

Siyah Eyeliner

Kleopatra  görünümü siyah eyeliner, güzellik dünyasında son derece tutarlı bir hareketti. Siyah göz kalemi, kırmızı ruju ile oldukça güzel bir görünüm elde edilebilir. Klasik, sofistike ve sade olunabilir. Öte yandan, baştan çıkarıcı, kışkırtıcı. Hem güzelliği yini hem de yang’ı temsil eder ve yelpazeyi cesaretten zarifliğe kadar belirten bir dizi görünüme entegre edilebilir.

2018-2019 sonbahar / kış makyaj trendleri için, siyah eyeliner bu tam kapsamlı özelliklere ifade vermeyi başardı. Tasarımcılardan bazıları, gözleri tanımlamak için basit bir çizgi kullanırken, diğerleri gözleri kalın şeyler yardımıyla boyadılar. Sıvıdan jele,  tüm kıvılcımlar, gece yarısı karası siyah olduğu sürece, her şey yolunda gitti.

Siyah eyeliner’ın agresif veya koyu olması gerekmez.  Phillip Lim’in altındaki hafifçe lekelenmiş göz altı astarını sevdik. Modellerin mavi gözlerine çarpıcı biçimde çarptı.

Christian Dior’da , astar kalın ve maksatlıydı, beyaz ışık saçan bir gölge için su yolunun etrafında yer alıyordu. Sonia Rykiel’de, kohl karanlıktı ve etki baştan çıkarıcıydı.

2019 Makyaj Trendleri Nelerdir?

Ve son olarak bu sezon gözlerde ille de mavi diyeceğiz biline.


Hakkında Fatma Rana Arıbaş

Ben Rana ARIBAŞ Danışman ve Mühendisim. Yazmak benim için tutku ve nefes almak gibi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir