2017 Yılının En İyi Far Paletleri

2017 Yılının En İyi Far Paletleri

Göz makyajında renkler ile oynamayı çok seven makyaj severlerimizin kuşkusuz en sevdiği makyaj malzemelerinden biridir far paletleri. Kimisi sadelikten yanadır; sadece nude renkleri sever. Kimisi daha eğlenceli renkleri sever; renkli far paletlerinden yardım alır. Ancak, en iyi far paletini bulmak her zaman kolay olmayabilir. Bazı far paletleri, hiç renk vermez, bazılarının ise pigmentasyonu çok azdır. Bazılarının pigmentasyonu mükemmeldir ancak çok tozutma yaparlar. Yani, iyi bir far paleti bulmak çok zordur. 2017 yılının en iyi far paletleri nelerdir?

Sizin İçin Öneriliyor:
Kişilik özellikleriniz, yaşam tarzınız ve makyaj zevklerinizden yararlanarak sizin için en uygun far paletini önereceğiz.  Far Paleti Testi – Başlat

2017 YILININ EN İYİ FAR PALETLERİ


 #1  Urban Decay Naked Heat Far Paleti‎


2017 Yılının En İyi Far PaletleriBizce 2017 yılının en hit far paletlerinden biri Urban Decay markasının Eylül ayında satışan çıkan Naked Heat far paleti! Bütün youtuberların ve güzellik bloggerların en sevdiği far palet oldu bile. Sıcak tonların en iyi kombinasyonları resmen toplanmış, bu palette birleşmiş! Farların kalitesi, yapısı, renk uyumu verdiğiniz paranın sonuna kadar hak ediyor.  Eğer kızıl ve mürdüm tonlarda göz makyajlarından hoşlanıyorsanız; Naked Heat far paleti tam sizlik!


 #2  Wet N Wild Comfort Zone Far Paleti


2017 Yılının En İyi Far Paletleri

2017 yılında “Milli paletimiz” isimli far paleti olan Wet n Wild markasının Comfort Zone paleti, Gratis makağazalarında yok satıyor. Wet n Wild markası uygun fiyatlı fakat çok kaliteli ürünleri olması ile biliniyor. Comfort Zone isimli far paleti de, fiyat-performans açısından en iyi far paletlerinden biri. Ayrıca paletteki renkler, Mac markasının birçok farına muadil gösteriliyor. Renklerin pigmentasyonu çok iyi, yumuşak ve kalıcılar. İndirin döneminde 15 TL’ye düşen bu far paletine, makyaj koleksiyonunuzda bir yer açmayı unutmayın.


 #3   The Balm Nude Beach Far Paleti


2017 Yılının En İyi Far Paletleri The Balm markasının Nude far paletlerinden 3. paleti olarak çıkardığı Nude Beach far paleti, gerek ambalajı gerek renkleri ile diğer far paletleri kadar çok iyi. Mat ve sedefli olarak 12 tane fardan oluşuyor. Farların yapısı çok güzel, pigmentasyonu oldukça iyi. Kalıcılıkları ise far bazı kullanmadan bile çok güzel. Paletteki farların kombinasyonu birbirleri ile uyumlu. Tek palette ister günlük, ister gece makyjı yapabilirsiniz.


 #4   Too Faced Chocolate Bar Far Paleti


2017 Yılının En İyi Far Paletleri

Mis gibi çikolata kokan bir far paletine ne dersiniz? 6’sı mat 10’u sedefli olan far paleti toplam 15 tane fardan oluşuyor. Farların yapısının yumuşak, pigmentasyonu da gayet güzel. Eğer günlük hayatta veya gece makyajınızda dahi doğal toprak tonlarından hoşlanıyorsanız, bu far paleti tam sizlik! Dikkat edin, yemeyin! 🙂 Fiyatı 250 TL.


 #5   Makeup Revolution I Heart Makeup I Chocolate Makyaj Paleti


2017 Yılının En İyi Far PaletleriEğer 4 numaralı far paleti size pahalı geldiyse ve bu kadar pahalı bir far paleti istemiyorsanız ancak yine de çok beğendiyseniz size harika bir muadilimiz var!

2017 yılında ülkemize yeni gelen bir markanın Too Faced Chocolate Bar far paletine inanılmaz benzeyen bir far paleti var. Makeup Revolution markası! Renkleri çok benziyor, pigmentasyonu çok iyi. Üstelik Watsons indiriminde 25 TL’ye kadar düşüyor. Daha ne olsun? 🙂

2017 yılının en iyi far paletleri nasıl buldunuz? Siz hangi far paletlerini alacaksınız? Bizimle yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir;


2017 Yılının En İyi Far Paletleri

Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

4 yorumlar

  1. Umarım bu çekilişi ben kazanırım bencillik yapmıyorum çok beğenmiştim bu ürünü ve gerçekten tüm ictenligimle istiyorum hayırlısı neyse o olsun 🙂 Yağmur oluç seviliyosunuuz ?

  2. Ben bu farların hepsine bayılıyorum ama wet n wild bir başka güzel ?

  3. Nude beach renk tonlarıyla bir harika?

  4. nurdem fakir (sephrenia_)

    Hepsi cok zevkli secimler ama nude beach bence harika. Bende yok pigmentler nasıl bilmiyorum ama o turuncular kızıllar harika.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir