2017 Yılının En İyi Allıkları

2017 Yılının En İyi Allıkları

2017 yılının bitmesine çok az kaldı! Hal böyle iken, “2017 Yılının En İyi ” başlığı altında teker teker en iyi ürünleri inceliyoruz. Allık, makyaj yapmadığımız zamanlarda veya yüzümüzün çok soluk gözüktüğü zamanda bile anında görüntümüzü tazeleyen ve bizi daha sağlıklı, canlı gösteren allıklara çok şey borçluyuz. İşte 2017 yılının en iyi allıkları

2017 Yılının En İyi Allıkları
2017 Yılının En İyi Allıkları

  1. MAKEUP REVOLUTION ALLIK PALETLERİ
    Ülkemize 2017 yılında yeni gelen ve birçok makyaj severin kalbini fetheden Makeup Revolution markası, allık paletleri ile de çok konuşuluyor. İstediğiniz renk tonlarından oluşan bu palet çeşitlerinden, günlük hayatınızda en çok kullandığınız renklerden oluşan paletlerini denemelisiniz. Pigmentasyonları çok iyi, kalıcılıkları da bütün gün sizi idare edecek. Sizce de renkler şeker gibi gözükmüyor mu? Sadece aydınlatıcılardan da oluşan paletleri mevcut. İndirim döneminde sadece 30-35 TL’ye düşen bu allık paletleri, 2017’nin en iyi allıklarından birisi oldu.
    2017 Yılının En İyi Allıkları
  2. PHYSICANS FORMULA HAPPY BOOSTER ALLIK
    Yine 2017’de birçok makyaj severin kalbini fetheden allıklardan birisi. Temiz içeriği ile, cildinize zarar vermeyen tamamen organik bir marka olan Physicians Formula markasının Happy Booster allığı, her makyajınıza rahatlıkla uyum sağlayacak. Mat ve pembe allıklardan hoşlanan kişilerin; favorisi olacak!
    2017 Yılının En İyi Allıkları
  3. MILANI ROSE POWDER ALLIK
    İsminden de anlaşılacağı üzere, tıpkı bir gül kadar zarif ve naif. Oldukça yumuşak bir yapısı olan allığın, kalıcılığına hayran kalacaksnız. Siz silmeden asla çıkmayacak. Sizi gün içerisinde oldukça taze ve sağlıklı gösterecek. Yumuşacık yapısı ve pigmentasyonu ile ondan 2017 yılında vazgeçemedik.
    2017 Yılının En İyi Allıkları
  4. NARS ORGASM ALLIK
    Evet, ondan 2017 yılında kesinlikle vazgeçemedik. Ne yapalım, bütün makyajlarımıza rahatlıkla uyum sağladı. İster dumanlı göz makyajı ile kullandık, ister de bordo bir ruj ile kullandık. Fakat her türlü bize çok yakıştı. Nasıl yakışmasın ki? Her cilt tonuna rahatlıkla uyum sağladı. İster sarışın, ister buğday tenli, ister kızıl, ister esmer.. Hiç farketmiyor. Her tende ayrı güzel durdu Nars Orgasm allık.
    2017 Yılının En İyi Allıkları
  5. BENEFIT GALIFORNIA ALLIK
    2017 yılına damgasını vuran Benefit GALifornia allık, pembe tonlarında ve içerisinde altın renkli ışıltılar içeriyor. Sanki cildinize güneş ışığı değmiş gibi.. Kalifornia sörfçü kızlarından esinlenmiş ambalajı ile, kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz! Bu arada dünyanın en iyi şeftali allıklarından biri olarak geçiyor.


    2017 yılının en iyi allıkları yazımızı beğendiyseniz, aşağıda yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz. Sizin 2017 yılında severek kullandığınız allıklar nelerdi?


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

4 yorumlar

  1. Galigornia allık tek favorim….

  2. Tüm paylaşımları okudum insanın okudukça okuyup bilgi edinesi geliyor biraz daha fazla yaparsanız güzel olur diye düşünüyorum 🙂

  3. Şeftali tonları favorim?

  4. PHYSICANS FORMULA EN GÜZELİ ??

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir