2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan 5 Ürün

2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan 5 Ürün

2017 yılı kozmetik adına çok güzel bir yıl oldu.Bir çok marka çok başarılı ürünler çıkardı .Bir çok ülkemizde olmayan ürün ülkemize gelmeye geldi ve gelmeye de devam ediyor.Bu yazımızda 2017 yılında en iyi çıkış yapan 5 ürün den bahsedeceğiz .Yılbaşı indirimleri de henüz başlamadan sizlere de güzel bir fikir vermiş oluruz.

2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan 5 Ürün

2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan 5 Ürün

Mac studio waterweight fondöten

Serenay Sarıkayanın  Fİ dizisiyle ünlenen Mac studio waterweight fondotenden başlayalım.Öncelikle ince yapılı ama aynı zamanda yüzünüzde ikinci bir ten gibi görünmücek kadar da etkili , orta kapatıcılıkta  bir fondöten. Ve bu noktada Nars Sheer Glow fondötenle baya benziyorlar. Kalıcılık anlamında gayet başarılı ve gün sonunda bile ilk sürülmüş görüntüsünü koruyor.
Şişesi klasik serum şişeleri formunda tasarlanmış ve yapı olarak da zaten jel-serum gibi bir yapısı var. Elastik bir yapıda ve spf 30 koruması var ama bu durum fotoğraf çekimlerinde gözünüzü korkutmasın Harika çıkıyor.

Mac Snow Ball Aydınlatıcı

2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan 5 Ürün

Mac markasının Snowball  koleksiyonunda her yıl sadece koleksiyon ürünü olarak satışa çıkan “whisper of gilt” aydınlatıcısı çıkar çıkmaz büyük ilgi gördü.Yapı olarak ne kadar sert olsa da yüzde adeta kayan ve bir çok kişinin çok sevdiği o ıslak görünümünü veren aydınlatıcılardan kendisi.

Loreal Paradise Maskara

2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan 5 Ürün

Ülkemize yakın bir zamanda gelmiş olan ve gelmesiyle çok büyük yankı uyandıran bu maskara gerçekten tüm övgüleri hak ediyor.Fırçası plastik yapılı değil kıl yapılı kaşık diyebileceğimiz bir yapısı var. baş ve sonu daha dışarıda ortası daha basık yapılı…kirpikleri belirginleştiriyor; kıvırıyor ve uzatıyor yani bir maskaradan yapması beklenen her şeyi yapıyor kendisi. Ayrıca bkz: 2017 Yılının En İyi Maskaraları

Mac Retro Matte Lİpstick 

2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan 5 Ürün

Renkleri şahane olan bu serisinin en Favori renklerinden biri olan Burnt  Spice o..Kahveye kaçan harika bir nude kahve.Kalıcıkları oldukça güzel tek eksi yani dudağı biraz kurutması ama bu sorun likit mat rujlarından özellikle de kalıcı rujların çoğunda mevcut.Serinin diğer favori ve en çok satan rujları ise lady be gold,Dance with me ,cafe au chic, so me..

Urban Decay Heat Far Paleti

2017 Yılında En İyi Çıkış Yapan 5 Ürün

Bir far paletim olsun hem gündüz hemde gece makyajlarımda rahatlıkla kullanıyım diyorsanız alacağınız ürün kesinlikle Urban Decay  Heat paleti  olmalı. 12 farklı renkten oluşan ve pigmentasyon konusunda da çok başarılı olan bu palet renkleriyle de büyülüyor adeta..


Hakkında BeautyPerry.com

1 Yorum

  1. Ama bu çok yararli bir yazı olmuş ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir