Kozmetik Marketlerin Bayram İndirimlerinden Alınacak Ürün Önerileri

Kozmetik Marketlerin Bayram İndirimlerinden Alınacak Ürün Önerileri

Herkese merhaba, ramazan ayının bitmesine yakın çoğu mağazada olduğu gibi kozmetik mağazalarında da indirimler başlamak üzere. Bende sizlere Türkiye’de yer etmiş kozmetik marketlerin bayram indirimleri ve alınabilecek ürün önerilerinden bahsetmek istedim.

Kozmetik Marketlerin Bayram İndirimleri

  1. GRATİS:

Gratis aslında güzel indirimlerle hepimizin gönlünü fetheden ve yurt dışında bloglardan gördüğümüz ve keşke ülkemizde de olsa dediğimiz çoğu ürünün patentini alan bir mağaza. The Balm bu markaların en başında gelip fiyatı normal dönemlerde birazcık cep yaksa da indirim döneminde tadından yenmeyen bir marka.

The Balmın bu kadar sevilmesinin ve alınmasının bence iki nedeni var. Birincisi far paletlerindeki çeşitlilik ve çokluk ayrıca çoğu paletlerinde sadece far değil ruj, allık, aydınlık, kontör pudrası gibi bazı ürünleri de barındırıyor. Yani The Balm dan balmjovi paletinden alsak (fiyatı 60-70 tl)  12 tane far, 1 adet allık, 1 adet aydınlatıcı ve 2 ruj (aynı zamanda likit allık) sahibi oluyoruz. Ayrıca bu ürünler The Balmın büyük boy ürünlerinin küçültülmüş hali.

Kozmetik Marketlerin Bayram İndirimlerinden Alınacak Ürün Önerileri


Ayrıca bkz.; The Balm – Balm Jovi Palette Ürün İncelemesi


Ayrıca Gratis’te yine yurt dışından aşina olduğumuz Sleek markasının ürünlerini rahatlıkla uygun fiyata bulabiliriz ki benim için far paletleri ve likit mat rujları efsane ürünler.

Gosh markası da bakmanız gereken, pigmentasyonları genel anlamda çok yüksek, göz kalemi ve pudra formda allık ürünleriyle benim gönlümü kazanan bir marka.

Ama Gratis denilince akla gelen en uygun ve indirim zamanında daha da uygun olan Wet n wild kesinlikle es geçmeyin. Mat rujları mac’e muadil gösterilen bu markanın bütün ürünleri hem kaliteli hem de cep dostu diyebilirim. 🙂


 Ayrıca bkz.; Wet’n Wild Max Fanatic Cat Eye Mascara İncelemesi


       2. WATSONS

Benim gözümde bir yerlerde Gratis varsa 200 m civarında mutlaka Watsons da vardır. Bu ayrılmaz ikili A101 ve Bim gibidir 🙂 Bu yüzden Gartiste aradığınızı bulamazsanız yakın civarlardaki Watsons mağazalarına bir göz atın derim. Çünkü Gratis‘te olmayan birkaç marka Watsons da var. Ayrıca aynı markanın indirimleri mağazaya göre değişebiliyor.

Bu mağazada ilk aklıma gelen marka nedense hep Rimmel London olmuştur. Rimmel London da aynı Wet’n wild gibi olup indirim zamanında reyonların sıfırlandığı bir marka. İndirimsiz zamanda da uygun fiyatlı olup indirim zamanı kapış kapış giden ürünleri var. Özellikle fondöten ve pudraları. Yüz ürünlerini ve kalemlerinin çok başarılı olduğunu düşünsem de rujlarıyla pek aram olmamıştır. Maskaraları da denemeye tabidir.

Watsons da cilt bakım ürünlerinde indirim zamanı Nip+Fab’in ürünlerini  denemenizde fayda var. Bu ürünlerin çoğu farklı cilt tiplerine göre değişen ve çeşitli asitler geliştirilip sunulan, işe yarayan ürünler. Ayrıca Watsons‘ın kendi markası olan birçok saç ürünü de market ürünlerine göre kat kat iyi.


 Ayrıca bkz.; Nip+Fab Peeling, Yıkama Jeli ve Nemlendirici Ürün İncelemesi


Ama bu yaz aylarında kaçırmamanız gereken bir marka var ki o da Pure Beauty‘nin cc veya bb kremleri.

Kozmetik Marketlerin Bayram İndirimlerinden Alınacak Ürün Önerileri

       3. ROSSMANN:

Rossmann denilince de aklıma A101 ve Bim’in yanında ara sıra gördüğüm o Şok market gelir. Yani demem o ki Rossmann da Watsons ve Gratis mağazalarının olduğu yerlerde olabilme ihtimali çok yüksek bir mağaza. Bu mağaza çoğu zaman fırça ve kozmetik ürünlerinde uygun olup aynı zamanda diğerlerinden farklı olarak temizlik malzemeleri reyonlarıyla da biz hanımların gönlünü feth etmiştir. Tabi ki bayram indirimi genellikle bu ürünleri de kapsamakta. Bu reyonda Domol markasının ürünlerinin çeşitliliği ve güzelliğiyle temizlik konusunu kapatıp hemen kozmetik sayfasını tekrar açıyorum.

Essence markasının Gratis’lerden çekilmesi baya bir süre yankı uyandırmıştı. Ama Rosssmann’larda halen satışta olup bu sene yeni koleksiyonuyla birçoğumuzu etkiledi. Kalitesinden ve uygun fiyatlı oluşundan hiç bir zaman taviz vermeyen Essence markası Eczacıbaşı ürünü olduğunu da duymuştum. Essence’in en çok sevdiğim ürünleri aslında hepsi ama kişiden kişiye kalite anlayışı ya da istenilen performans değişeceği için pudra ürünleri gözüm kapalı müthiş ama likit ürünlerde değişebilen bir marka diyebilirim. Göz ve dudak kalemleri de uygun fiyatıyla çoğu bloggerın gönlünü kazanmıştır.

Rival de Loop ve Rival de Young markası ise sadece Rossmann‘larda satışta olup, indirimsiz zamanda da uygun fiyatlı bir marka. Rival de Young, Rival de Loop‘un genç hali olsa da (genellikle lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik) halen o reyonda bir şeyler kapma peşindeyim. 🙂 Kesinlikle Rossmann’ın kendi markası olan bu standa da bakmanızı öneririm.


 Ayrıca bkz.; Rival de Loop Young XXL Eyeshadow Far Paleti İncelemesi


Arkadaşlar bana sorarsanız yüklü bir kişisel bakım alışverişi yapacaksanız bence bu üç mağazanın üçünü de unutup her indirim zamanı gerçek %50 indirim yapan MİGROS’a mutlaka uğrayın derim. Kozmetik harici krem, maske, şampuan, duş jeli, parfüm, saç boyası vb. bu mağazalardan çok çok daha ucuz.

Bu dip notumu da düştükten sonra sizlere iyi bayramlar dilerim. Ve hayatınız da her şey gönlünce olsun… İYİ BAYRAMLAR … 🙂


Hakkında BeautyPerry.com

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir