Huncalife Nedir? Huncalife ile İlk Tanışma

Huncalife Nedir? Huncalife ile İlk Tanışma

HUNCALİFE İLE İLK TANIŞMA

Merhaba arkadaşlar. Sizlere Huncalife’ı tanıtacağım için çok mutluyum. Huncalife ile birlikte olmaktan ve bu işte çalışmaktan çok memnunum. Bu memnuniyet ile birlikte Huncalife’ın bir Türk markası ve devletin %50 destek sağladığını biliyor muydunuz?

Huncalife Nedir? Huncalife ile İlk Tanışma

Evet okuduğunuz gibi. Bir Türk markası ve devlet %50 destek sağlıyor. Benimde bu işin içinde olmamın en büyük faktörü budur. Bir diğeri ise tüm ürünlerinin %100 doğal oluşudur. İlk işim huncalife’ı kullanmam oldu. Ürünlerinden en çok ihtiyacım olanları seçtim ve kullanmaya başladım. Anneme, babama, anneanneme ve hatta dedeme kullandırttım. En önemlisi de bu değil miydi? Bana Huncalife konusunda destek veren, “kızım at kestanesi jeli bitmiş bana ondan bu ay getiriver” diyen bir anneanneye sahip olmanın gurur ve sevincini anlatamam. Ağrılara, sorunlara ve en önemlisi ihtiyaçlara çözüm üreten bu firma gittikçe büyüyen ve hedef kitlelerine ulaşan bir network işi olmaya devam ediyor.

Huncalife Nedir? Huncalife ile İlk Tanışma

Liderlerin öncülüğünde toplantı ve birebir diyalog içinde bilgi ve birikimlerimi arttırmaya devam ediyorum. Tüm etkinlikleri takip ediyorum. Daha çok yeniyiz. Yolun başındayız…

Huncalife Nedir?

  • Yarım asrı aşkın süredir parfümde Türk tüketicisinin tercihi ve Türkiye kişisel bakım sektörünün önde gelen şirketlerinden HUNCA, tüm network marketing camiasına hayatınızı değiştirecek eşsiz bir fırsat sunuyor.
  • Türkiye kozmetik sektörünün öncü firması Hunca 1957 yılında Adnan Hunca tarafından kuruldu. İlk ürünü Hunca balsam’la kişisel bakım alanında yerini aldı. İlerleyen zamanlarda profesyonel yeni markalar üretmeye odaklanarak, parfüm ve deodorant pigmentinde yerel lider konumuna ulaştı.
  • Adnan Hunca’dan sonra görevi devralan Tuncer Hunca 2011 yılında, kişisel bakım bilincini topluma yaymak, bireylerin yaşam kalitesini geliştirmeye destek olmak misyonunu ulaşılabilir kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve kaliteli iş fırsatıyla birleştirdi. Parfüm pigmentinde sahip olduğu başarısını Huncalife ile Doğrudan satış alanına taşıdı.
  • Ekim 2011’den bu yana Network Marketing’de olan Huncalife, Tuncer Hunca yönetiminde çok kısa sürede temsilcilerine sağladığı kazançlarla kataloktan satış şirketleri arasında farkını ortaya koydu.
  • Huncalife şu an itibariyle sadece Türkiye pazarında Network marketing şirketidir. En kısa sürede Dünya’nın birçok ülkesine açılma planları yapan Huncalife Türkiye için gerçek bir fırsattır.

Diğer yazımda Huncalife’ın ürünlerini hakkında bilgilendire yapacağım. Takipte kalın!…


Hakkında BeautyPerry.com

1 Yorum

  1. Harika, kaliteli ürünleriniz bulunmaktadir. Herkesin kullanmasi icin tavsiye ederim cok güzel ve kisa sürede etkili ürünleriniz var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir