2019 Kış Düğünü Trendlerine Genel Bakış

2019 Kış Düğünü Trendlerine Genel Bakış

2019 Kış Düğünü Trendlerine Genel Bakış bu yazımızın ana eksenini oluşturuyor. Genelde insanlar ilkbahar ve yaz düğünlerine alışkın olsa bile kış düğünü kavramı da hiç yok sayılamayacak olan bir olgu ve başlı başına kendi içinde bir romantizmi, bir duygusu var. Biz de bu yazıda 2019 kış düğünlerine genel olarak bakmaya çalışacağız.

2019 Kış Düğünü Trendlerine Genel Bakış

Kış Düğünü Gelinlik ve Aksesuarları

Kış düğünü demek biraz da gelinin kendi üzerine giyeceği dış giyim aksesuarları demek. Yani pelerinler, kürkler en azından gelin dışarıya çıkarken üzerine alacağı parçalar ki son derece önem taşıyor. Üstelik beyaz olarak seçildiğinde gelinin masumiyetinin kar görüntüsü ile birleştiği düşünülür ise nefis olduğunu söylemek mümkün.

Bunun yanında mevsimle doğru orantılı olarak romantizmi üst düzeye çıkaracak olan beyaz taşlar, çiçekler, ince süsler kullanılarak gelin başı yapmanın da ayrı bir havası olacaktır ki bu zaten bu tür görüntüler kış düğünlerinde oldukça moda olacak.

Tepeden tırnağa beyaz olmak istemez iseniz o zaman elinize tüm klişeleri bozarak kırmızı güller alarak içinizdeki aşkı tutkuyu ortaya rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Kış düğünleri bunun içindir biraz da.

2019 Kış Düğünü Trendlerine Genel Bakış

Kış Gelinleri İçin Makyaj Tüyoları

Kış düğünü deyince makyaj konusu da es geçmeyelim ve hemen gelinin güzelliğine güzellik katacak makyaj tüyolarından bahsedelim.

Burada makyaj konusunda önünüzde iki adet seçenek var. İlki öyle bir makyaj yaparsınız ki tamamen buzlar kraliçesi gibi görünebilirsiniz. Bir diğer seçenek ise içinizdeki en saf halinizi yapacağınız makyajla ortaya çıkarmak. Bu noktada bir kısıtlama yok. Tercih tamamen size kalmış durumda.

 

2019 Kış Düğünü Trendlerine Genel Bakış

Derin ve anlamlı bir göz için dumanlı göz makyajı yapabilir, yanaklarınız nude rengi bir pudra ve fondöten ile tamamlayarak ortaya bambaşka bir görüntü çıkarabilirsiniz.
Highlighter olmadan düğün makyajınızı düşünmeyin bile. Ayrıca kuyruklu bir eyeliner kullanarak
Gelelim ruj olayına illa pembe ruj kullanacaksınız diye bir kaide yok. Farkınızı ortaya koymak için kırmızı ruj ile dudaklarınızı belirgenleştirebilirsiniz ama onun dışında abartıdan uzak bir görünüm elde etmeli ve hem düğünün hem yaşınızın hakkını vermelisiniz.

Gelinlik seçimi size tamamen size kalmış durumda. Çok açık seçmemenizde fayda var zira havalar soğuk olduğundan düğün gününüzde üşütmemeniz gerekir değil mi?


Hakkında Fatma Rana Arıbaş

Ben Rana ARIBAŞ Danışman ve Mühendisim. Yazmak benim için tutku ve nefes almak gibi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.