2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri

2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri

2017 yılının bitmesine çok az kaldı! Cilt bakım ürünleri, bakım rutinimizdeki en önemli noktaya sahiptirler. Çünkü ne kadar fazla bakım yaparsak yapalım, ürünler çok iyi olmadığı sürece yaptığımız bakımın bir anlamı kalmayacaktır. Bu nedenle kaliteli ve gerçekten işe yarayan cilt bakım ürünleri kullanmak gerekir. Peki 2018 yılına girmeden önce, 2017 yılının en iyi cilt bakım ürünleri nelerdi? Uygun fiyatlı veya yüksek fiyatlı 2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri;

2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri
2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri

  1. CLINIQUE LIQUID FACIAL SOAP MILD YÜZ TEMİZLEME JELİ
    Clinique markasının yüz temizleme jelini kullandığınızda, cildinizin hava aldığını ve tamamen temizlendiğini hissediyorsunuz. Cildi kuru olanlar için içerisindeki nemlendirici ile cildinizdeki nem dengesinin düzenlediğini hissedeceksiniz. Ayrıca, cildiniz kurutmuyor ve yağlandırmıyor.
    2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri
  2. LOREAL SAF KİL DETOKS MASKESİ
    Son zamanların güzelik trendlerin arasında kil maskeleri çok trend! Üç saf kilin kömürle birleşiminden oluşan Loreal Paris Saf Kil Detoks  Maskesi cildi temizlerken barındırdığı güçlü elementlerle detoks etkisi yaratıyor. Özellikle T bölgesinde siyah nokta sorunlarına karşı iyi sonuçlar veriyor. Yoğun silikat içeren Arı kil, cildi pürüzsüzleştiriyor, yağdan arındırıyor. Montmorillonit kili mineraller bakımından oldukça zengin bir saf kildir. Cildi kusursuz bir görüntüye kavuşturur. Rhassoul kili ise yardımcı elementler bakımından oldukça zengindir. Ürünün içinde bulunan kömür, mıknatıs özelliği sayesinde kir ve pürüzleri çekip cildi arındırıyor. Bu sayede cildi kurutmadan detoks etkisi sağlıyor. Haftada 2-3 kez kullanılabiliyor. Tüm cilt tipleri için rahatlıkla kullanılabilir.
    2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri
  3. GARNIER NEM BOMBASI KAĞIT MASKESİ
    Cildi nemlendirmek için üretilen 3’ü 1 arada cilt bakım ürünüdür. Yoğun nemlendirme özelliği sayesinde, cildinize anında aydınlık bir görünüm kazandırır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Cildi canlandırır, yeniler ve ışıltı kazandırır. Hyalüronik asit ve çeşitli faydalı özler içererek cildi besler. İçeriğinde bitki serumu vardır. İster özel günlerinizde makyaj yapmadan önce, ister cildinizi canlandırmak istediğinizde, isterseniz de cilt bakımınızı tek ürün ile yapmak istediğinizde Garnier Nem Bombası Kağıt Maskeler en büyük yardımcınız olacak!
    2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri
  4. KIEHLS AVOKADO ÖZLÜ GÖZ KREMİ
    İşte 2017 yılımın en iyi cilt bakım ürünleri nden biri! Kiehl’s Avokado Özlü Göz Kremi birçok blogger tarafından çok övüldü. Senenin en ünlü kremlerinden birisi diyebiliriz. Göz altlarınızı iyi nemlendirmediğiniz takdirde ileride daha erken yaşlarda gözaltı kırşıklıklarına sahip olabilirsiniz. Bu nedenle cildimizi, göz altımızı düzenli olarak nemlendirmeliyiz. Gözaltı cildimizin en hassas bölgesi. Bir de üzerine uykusuzluk, yorgunluk, dengesiz beslenme, stres gelince daha beter olabiliyor. Bu aralar oldukça popüler olan Kiehls Avokadolu Göz Kremi göz altınızı derinlemesine nemlendirir. İçeriğindeki shea yağı ve avokado yağı ile göz altınızı besler. İnce kırışıklıkların oluşumunu engeller.
    2017 Yılının En İyi Cilt Bakım Ürünleri
  5. ORIGINS DRINK UP YOĞUN GECE BOYUNCA UYKU MASKESİ
    Yine 2017 yılının en çok övülen ürünlerinden birisi. Hiç uyku maskesi duydunuz mu? Ya da gece bir maske sürüp, sabah daha aydınlık ve ışıl ışıl bir cilt ile uyanacağınızı tahmin edebilir misiniz? Origins markası bu dileğimizi yerine getiriyor. Origins’in en çok satan ürünlerinden olan bu maske, gözenekleri temizleyerek, cildi ölü derilerden arındırmayı, cildi yumuşatmayı vaad ediyor. İçerisindeki çeşitli yağlar sayesinde, cildi derinlemesine nemlendirip, besliyor. Gece krem gibi cildinize sürüp, yatıyorsunuz. Sabah kalktığınızda da pırıl pırıl, yumuşacık bir cilt ile uyanıyorsunuz. Eğer cildiniz kuru veya nemsiz ise, muhakkak denemeniz gereken ürünlerden biri!


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

2 yorumlar

  1. Harika bir yazı olmuş ellerinize sağlık. Uyku maskesini deneyeceğim:)

  2. Kil maskesi özellikle benim gibi yağlı ciltler için vazgecilmez?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir