2017 Yılında Markaların Çıkardığı Yılbaşı Setleri
Markaların yılbaşı setleri

2017 Yılında Markaların Çıkardığı Yılbaşı Setleri

Her sene Aralık ayı geldiğinde, yılbaşı yaklaştığı zaman markalar içerisinde ürünlerinden oluşan talı paketler, setler hazırlıyorlar. Bakalım 2017 yılında markaların çıkardığı yılbaşı setleri neler?

2017 Yılının en iyi Noel Makyaj Hediye Setleri

2017 Yılında Markaların Çıkardığı Yılbaşı Setleri

NARS MAN RAY YILBAŞI SETİ

Nars her yıl olduğu gibi bu yıl da harika bir işe imza atmış Man Ray koleksiyonu ile. İçerisinde 1 tane Nars allık ve Nars ruj içeren set, ister kendiniz için isterseniz de makyaj sever arkadaşlarınız- aileniz için harika bir set olacak. Özellikle Nars’ın Orgasm serisini denemek isterseniz, bu seti muhakkak almalısınız.
2017 Yılında Markaların Çıkardığı Yılbaşı Setleri

THE BODY SHOP STRAWBERRY HEDİYE ÇANTASI

The Body Shop’ta her yıl olduğu gibi yılbaşında inanılmaz güzel setler ile karşımıza çıkıyor! Bakımına düşkün, mis gibi kokmak isteyen arkadaşlarınız için veya kendiniz için muhteşem bir yılbaşı hediyesi olacak. Sadece çilekli değil, birçok aroma özlü hediye çantası ve kutusu mevcut.
2017 Yılında Markaların Çıkardığı Yılbaşı Setleri

SLEEK MATTE MUST HAVES LİKİT MAT RUJ SETİ

Sleek markasının likit mat rujlarının ne kadar popüler olduğunu hepimiz biliyoruz. Yılbaşına özel olarak 4’lü likit mat rujlarını set haline getiren Sleek, likit mat rujlarını denemek isteyenler için harika bir set olmuş. İçerisinde mürdüm tonlarından ,kahverengiye; açık pembe tonlarından, kırmızıya kadar birçok kış rengi içeriyor. Yılbaşı gecesine uygun harika renkler bulunduran bu seti, kaçırmayın.
2017 Yılında Markaların Çıkardığı Yılbaşı Setleri

WET N WILD GOLDEN GLIMMER SET HIGHLIGTER SETİ

Wet n Wild markası, yılbaşı gecesi ve 2018 yılında ışıl ışıl parlayalım diye, bizlere harika bir set hazırlamış! Yurt dışında en çok popüler olan ürünlerinden oluşan bu set, içerisinde 4 tane ışıltılı pigment, 1 tane altın ışıltılı aydınlatıcı pudra, 1 tane far fırçası, 1 tane de aydınlatıcı fırçası içeriyor. Bu seti kaçırmayın, çünkü ürünler bu set dışında teker teker ülkemizde yok!
2017 Yılında Markaların Çıkardığı Yılbaşı Setleri

BENEFIT CALIFORNIA LOVE YILBAŞI SETİ

Yılbaşı seti dediğimizde aklımıza gelen ilk markalardan biri de Benefit markasıdır. Çünkü her yılbaşı zamanında, birbirinden güzel setler çıkartıyor. California Love isimli bir set çıkartarak içerisinde, markanın en çok ünlü ürünleri bulunuyor. Benefit markasının sadece bu seti değil, birbirinden çeşit setleri 2017 yılında bulunuyor. Muhakkak kendinize göre bir set bulacaksınız.

2017 yılında markaların çıkardığı yılbaşı setleri en beğendiğiniz hangi set oldu?


Benefitten Alınması Gereken 5 Ürün ; Benefitten Ne Alınmalı?


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

1 Yorum

  1. En güzel en mutlu edecek setler?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir