Olay 7'si 1 Arada Yaşlanma Karşıtı Vücut Losyonu

Olay 7’si 1 Arada Yaşlanma Karşıtı Vücut Losyonu

Olay 7’si 1 Arada Yaşlanma Karşıtı Vücut Losyonu, Quench Daily Lotion dahil, çok yüksek  puanlar verdiğimiz diğer Olay vücut losyonlarına çok benzer. Bu nedenle, aynı bilgiler bu ürün için de geçerlidir: Normal ve kuru cildiniz varsa ve kalın ya da en az bit yağı olan bir vücut losyonu istemiyorsanız, bu dikkate değer ürün tam sizin içindir. Cildiniz etkileyici miktarda niasinamid ve cilt onarıcı trigliserit ile birlikte klasik yumuşatıcılarla tedavi edilecektir. 

Kuru cildin iyileştirilmesine yardımcı olmak için amino asit çeşitleri (su bağlayıcı ajanlar olarak işlev görür) da hazır bulunur. Bu da bu alanda  ürünün başarılı olmasını sağlar

Tek dezavantajı hafif miktarda bir kokusudur. Ancak cildi tahriş riskine sokmak müdahaleci ve bu koku ile olası değildir. Şüphesiz eczanede satılan  tamamen dermokozmetik vücut losyonları ile kıyaslandığında, ise şunlar söylenebilir. Bu kadar faydayı sağlamayan diğerleri kadar “yaşlanma karşıtı” olmasa da, Olay’ın daha iyi formüllerinden biri olduğu şüphesiz bir gerçektir.

Kavanoz Ambalajı: Hayır
Hayvanlar üzerinde test edildi: Evet
İlk kullanımdan sonra  Olay markasının bu ürünü ile daha genç görünenbir cilde sahip olun! Yeni Olay Total Effects VitaNiacin  vücut losyonu, daha genç görünen, hatta tonlanmış bir cilt için 7 yaşlanma belirtisiyle savaşmak için uzun süreli nemlendirmenin ötesine geçer

Ürün Bileşenleri Nelerdir?

Su, Gliserin, Niasinamid, Petrolatum, İzopropil İzostearat, Kaprilik / Kaprik Trigliserit, Glisin, Alanin, Prolin, Serin, Treonin, Arginin, Lizin, Glutamik Asit, Dimetikon, Setil Alkol, Stearil Alkol. Behil Alkol Polietilen, Sodyum Akrilatlar Kopolimer, Tokoferil Asetat, Setearil Alkol, Benzil Alkol. Setearil Glukozit, Etilparaben, Dimetikonol, Disodyum EDTA, Stearik Asit, PEG-100 Stearat, Sodyum PCA, Bebitol, Propil, Paraben Sodyum 10, Kırmızı 33.

Olay Markası Hakkında

On yıl önce klasik Olay Yağı ile başlayan bu marka, eczanelerde ve büyük marketlerde satılan geniş bir cilt bakım ürünleri yelpazesi sunmaktadır. Yaşlanmakta olan ciltte yaşlanma etkilerini kesmekle ilgilenenlerin bugünkü Olay dizisi, Regenerist, Pro X ve Total Effects  gibi ciltte yer alan ince çizgilerin azalmasını sağlayan etkileyici ürünleri vardır. Bunların tümü (ve diğer bazı Olay ürünleri) B vitamini niasinamidini içerir. Tahmin edebileceğiniz gibi, kimi iddiaları abartılmakla  birlikte, niasinamid tüm cilt tipleri için çok sayıda fayda sağlayabilecek çok faydalı bir bileşendir.

Aslında, Olay hakkındaki belki de en büyük şikayet, alt markalar içinde ve arasında birkaç tekrarlayan formülün bulunmasıdır. Bu durumun da alışverişi kafa karıştırıcı ve zor bir hale getirmesidir! Yine de, çok olumsuz olmamak gerekir. Ana dezavantajı koku veya tahrişe neden olma potansiyeline sahip diğer bileşenleri içeren birkaç formül olmasıdır.


Hakkında Fatma Rana Arıbaş

Ben Rana ARIBAŞ Danışman ve Mühendisim. Yazmak benim için tutku ve nefes almak gibi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir