Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici

Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici

Loreal markasının son zamanlarda çıkardığı yeniliklerden biri de kesinlikle Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici diyebiliriz. Özellikle yaklaşan yaz aylarında cildimizin daha fazla neme ihtiyacı oluyor, sıcak havalarda cildimiz çok çabuk bir şekilde kuruyabiliyor. Bu nedenden dolayı cildimizi iyi bir şekilde nemlendirirsek, aslında cilt bakımımızın çoğunu tamamlamış oluyoruz.

Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici Yorumları

Son zamanlarda cilt bakımında kesinlikle trend olan 2 içerik var: Hyalüronik Asit ve Aloe Vera! İşte Nem Terapisi Aloe Vera nemlendirici de tam olarak bu 2 içerik ile bizlere yepyeni bir nemlendirici sunuyor.Hepimizin cilt bakımında ortak isteği olan #SUGİBİGÜZEL bir cilt değil mi? Su gibi, nemlenmiş, ışıl ışıl bir cilt hepimizin ortak hayali.

Kremsi yapısı sayesinde cildinizde ağırlık yapmıyor. Cildinize sürdükten yaklaşık 1 dakika sonra, sanki hiç nemlendirici sürmemiş gibi ancak neme doymuş hissediyorsunuz. Cilt ile temas ettiği an itibari ile cildinizde ürün anında emiliyor. Ardından yumuşacık, ışıl ışıl ve ferah bir cildin keyfini çıkarabilirsiniz.

Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici
Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici

Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici, aloe vera ve Hyalüronik asit içeriği ile cildinizi tam olarak 72 saat boyunca nemlendirip ve nemi cildinizde hapsettiği bahsedilmiş. Ancak bir ürünün cildinizde tam olarak 72 saat durması birazcık hayal olabilir. Bu konuya katılmasak da ürün cildinizdeki nemi gerçekten çok güzel bir şekilde hapsediyor ve gün boyunca nemli bir cilt hissediyorsunuz.Ürün makyaj altında da harika bir baz görevi görüyor. Fondöteninizin veya BB- CC kreminizin cilt üzerinde daha iyi bir şekilde dağıtılmasını ve  tutunmasını sağlıyor.

En güzel özelliklerinden birisi de Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici, bütün cilt tiplerine uygun olmasıdır. Kuru ciltlere ihtiyacı olan nem desteğini sağlarken, karma ve yağlı ciltleri ek olarak yağlandırmıyor. Normalden karmaya, normalden kuruya ve karmadan yağlıya olmak üzere üç farklı çeşidi sayesinde her cilt tipi kullanabiliyor.

İçeriklerden bahsetmek gerekirse; içerisinde nemlendiricilerde bulunmasından rahatsız olduğumuz parfüm var. Paraben içeriğine dikkat ediyorsanız, içerisinde paraben de var.

Ürünü 44 TL’ye satın alabilirsiniz. Ancak indirim dönemlerinde %50 indirim ile 22 TL’ye kadar fiyatı düşüyor. Eğer siz de bahar ve yaz aylarında hafif ama etkili bir nemlendirici istiyorsanız, Loreal Nem Terapisi Aloe Vera Suyu Nemlendirici ile #sugibigüzel bir cilt elde edebilirsiniz.

 


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir