Benefit Galifornia Allık İncelemesi

Benefit Galifornia Allık İncelemesi

Benefit markasının piyasaya son sürdüğü allıklardan biri olan Benefit Galifornia allık , kullanan birçok kadının favori allığı olmayı başardı. Peki neden bu kadar çok seviyoruz bu allığı? Benefit, bu allığı bu kadar çok sevmemizin nedenlerini açıklamış;

Benefit Galifornia Allık İncelemesi

“Benefit’in YENİ GALifornia altın pembe allığı biraz güneş, bol neşe içerir! Parlak pembeyi altın ışıltısıyla harmanlayan bu allık, Kaliforniya güneşinin parıltısını bir kutuya sığdırıyor. Özel Galifornia Dreamin’ kokusu, pembe greyfurt ve vanilya notaları taşır. Yumuşak, homojen bir uygulama için yuvarlatılmış özel allık fırçası ile birliktedir.”

Öncelikle eğer şeftali-pembe tonlarında allıklardan hoşlanıyorsanız, Benefit Galifornia allık tam da size göre. İçerisinde minik altın ışıltılar içeriyor. Bu minik altın ışıltılar da, cildinizi çok daha sağlıklı ve parlak gösteriyor. Benefit Galifornia allık sürdüğünüz zamanlarda, aydınlatıcı sürmenize gere kalmıyor. İçerisindeki minik altın ışıltılar sanki cildinizde aydınlatıcı var gibi duruyor.

NASIL UYGULANIR;

Benefit markası Galifornia allığı en iyi şekilde uygulamak için ufak tavsiyelerde bulunmuş;

Hayaliniz ister Golden Gate Köprüsü altında salınmak, ister Haight Caddesinde ikinci el dükkanlarını talan etmek olsun, San Francisco havasına girmek için güneş yüzü görmüş yanaklar ve tasasız bir ruh hali gerekir. Bir tutam Kaliforniya ışıltısı için bu pembe allığı yanaklarınızın tepe noktasına uygulayın. Sürün ve tekrarlayın! Daha net ve belirgin bir görünüm için dilediğiniz kadar uygulayın.

Benefit Galifornia Allık İncelemesi

İşte bu kadar kolay. Aslında tam da yapmanız gereken şey; yüzünüzü renklendirmek ve canlandırmak istediğiniz yerlere Benefit Galifornia allık sürebilirsiniz. Gerek yaz aylarında, gerekte kış aylarında joker olabilecek bir renk. Çünkü, şeftali-pembe allıkları bir kadın her mevsim rahatlıkla kullanabiliyor.

Kalıcılığına gelirsek; kalıcılığı da siz makyajınızı çıkarmadan asla çıkmıyor. Sabah vakti sürdüğünüz allık, akşam vakti bile cildinizde kalıyor. bu muhteşem bir şey değil mi sizce de? Özellikle de kalıcı olmayan, 2-3 saat sonra çıkan, tekrar tekrar tazeleme gerektiren allıklardan bıkmadık mı?

Benefit Galifornia Allık İncelemesi

Benefit Galifornia allık, mat allık severler için pek ideal bir ürün değil açıkçası. Daha çok ışıltılı allık sevenler, cildini daha aydınlık, daha ışıltılı göstermek isteyen kişiler için çok daha ideal bir ürün. Fakat simli veya ışıltılı demek sizi hiç korkutmasın, çünkü içerisindeki simler-ışıltılar cildinizde oldukça doğal gözüküyor.

Benefit Galifornia allıkları, Sephora’lardan 210 TL’ye satın alabilirsiniz. Mini boyunu almak isterseniz, 105 TL’ye satın alabilirsiniz.

Benefitten Alınması Gereken 5 Ürün Benefitten Ne Alınmalı?


Hakkında Yağmur Oluç

Ben Yağmur. 24 yaşında, makyajı ve bakımı çok seven, deneyimlere açık biriyim.

1 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir